Tehničke preporuke

Wood-Mizer WB2000 industrijska pilana vrhunskih performansi

Pogledajte video Wood-Mizera UŽIVO s detaljnim uvodom u značajke dizajna industrijske pilane “WB2000”. U ovoj video prezentaciji, voditelj proizvodnje Wood-Mizer Adam Kubiak objašnjava kako “WB2000” radi i stvara profit, koristeći tračnu pilu širine 50 mm, 75 mm ili 100 mm i pružajući performanse usporedive s onima, koje možemo očekivati od širokotračne pile.

Kako odabrati Wood-Mizerov ALAT

Wood-Mizer nudi široku paletu alata za stolare i pilane, uključujući listove tračnih i kružnih pila, vretena glodala i noževe za blanjanje, profiliranje, bušenjee i listove pila jarmača. Wood-Mizerovi proizvodi su poznati po svojoj robusnoj izradi, visokoj funkcionalnosti i pouzdanosti. U katalogu “Wood-Mizer TOOL” -ALATI, možete pronaći dodatke premium klase, dizajnirane kako za Wood-Mizer strojeve tako i za strojeve drugih marki.

“DoubleHARD” tračne pile

Terenski testirane u zahtjevnim primjenama piljenja u cijelom svijetu, Wood-Mizerove “DoubleHARD-dvostruko otvrdnute” tračne pile su vodeći na listi pilanskih tračne pila, kojoj pilari vjeruju desetljećima. Tračne pile “DoubleHARD” dobile su svoje ime jer ih Wood-Mizer radi sa visokokvalitetnim legiranim čelikom i indukcijom stvrdnjava vrh zuba, što rezultira izdržljivom i pouzdanom tračne pilom, koja pruža dvostruko veću žilavost i oštrinu dvostruko duljeg vijeka, u odnosu na standardne tračne pile iz ugljičnog čelika.

Bolja pilana za bolju šumsku budućnost

Pomoću pametnijih rješenja, pilane mogu poboljšati profitabilnost i poslovnu otpornost, istovremeno smanjujući svoje zahtjeve drva, troškove i otpada.

Švedska farma video serija: Kako oboriti stablo, sigurno i precizno

Poljoprivrednik Simeon Fuchs iznosi sigurne i dokazane tehnike, koje su stare švedske drvosječe koristile za obaranje velikih stabala. Razne tehnike se koriste diljem svijeta za obaranje stabala. U Švedskoj, mladi drvosječe priznaju tradiciju i iskustvo starijih drvosječa. Simeon nije iznimka. Nakon što je obarao stabla više od deset godina, Simeon pripisuje svoj stil obaranja, preciznost i profesionalnost starim švedskim drvodjeljcima od kojih je ga naučio sve što je trebao znati o sječi stabala.

Kako izmijeniti list tračne pile na pilani?

Zamjena lista tračne pile jedna je od ključnih potreba održavanja za svakog korisnika pilane. Primjena dolje navedenih savjeta, omogućuje brzu, sigurnu i ispravnu instalaciju lista tračne pile:

Predmeti od 1 do 6 od ukupno 24

Page