Priče

Umijeće gradnje brodova u Wisconsinu

Drvoprerađivač i pilanar Joshua Swan, već više od dva desetljeća gradi jedinstvene drvene brodove u svojoj radionici, smještenoj na prekrasnoj obali jezera Superior u Wisconsinu, SAD.

Mještani Njemačkog Porajnja koriste pilanu LX50, kako bi spasili drvo, koje su uništili potkornjaci

Korištenje male pilane na vašem posjedu, može vam pomoći uštedjeti dragocjeno drvo i učiniti život uzbudljivijim ispunjavanjem dana piljenjem.

Zaručeni par izgradio studio za jogu

Živeći u Salidi, Colorado, Parker Dunbar upotrijebio je svoju prijenosnu pilanu Wood-Mizer LT15. kako bi napravio potpuno novi studio za jogu za svoju zaručnicu Jillayne.

Njemačka farma širi svoje poslovanje i povećava prihod s pilanom Wood-Mizer “LT70”

Njemački farmer Andreas Piehl, upravlja pilanom “LT70”, što mu omogućuje da održava imanje farme i opskrbljuje građom lokalnu zajednicu.

Prijenosna pilana za zabavu, terapiju i opuštanje

"Piljenje trupaca s mojom Wood-Mizer pilanom je zabavno! Djeluje opuštajuće i terapeutski", kaže Jon Scott, pilanar iz New Yorka, SAD.

Kad se posao i hobiji poklope: priča o švedskoj stolarskoj radionici

"Rad s vašim hobijem omogućuje beskrajne sate užitka. Ja živim san." Ovo je perspektiva Rasmusa Ströma na obradu drva u njegovoj stolarskoj radionici, “Ädelsnickaren”-(Dobar stolar), u Falköpingu, Švedska.

Wood-Mizer pilane pomažu u kultiviranju i osnaživanju rada, te prava žena u Pakistanu

“Ciqam Green Solutions Private Limited”, poznat i kao !Ciqam”, posluje na krajnjem sjeveru Pakistana. "Ciqam" se prevodi kao "zeleno" na Burushaski, što simbolizira rast i prosperitet. !Ciqam” je predan osnaživanju žena, promicanju ravnopravnosti spolova i poticanju održivosti.

Poljski poduzetnik uspio u poslu s obradom drveta pomoću pilane Wood-Mizer

Poljski poduzetnik Zygmunt Koss, govori o tome, kako je pronašao strast prema obradi drva i kako je postigao uspjeh u poslu zahvaljujući odgovarajućoj tehnologiji.

Izgradnja jedinstvene drvene kapele na farmi u SAD-u

“Graditelj sam već 40 godina i tijekom godina sam izgradio mnogo različitih stvari. Ali mislim da je ova kapelica najbolja stvar koju sam ikada napravio,” kaže Bill Miskiman, vlasnik farme u Connecticutu i jedan od onih koji su sudjelovali u stvaranju jedinstvene kapele “Trinity Knot”.

Dva brata iz Švedske uspješno vode svoju građevinsku i stolarsku radionicu

Göran & Lennart Ståhl proizvode proizvode za obradu drva i opskrbljuju lokalne kupce kvalitetnom drvenom građom za izgradnju i završnu obradu kuća u Švedskoj. Braća se prvenstveno oslanjaju na alate i strojeve iz Wood-Mizerovog asortimana “Woodworking”, uključujući četverostranu blanjalicu/glodalicu MP260 i debljač MP160.

Predmeti od 1 do 10 od ukupno 117

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!