Priče

Poljska tvornica vrhunskog namještaja osvajila tržište s pilanom Wood-Mizer “WB2000”

FAGUS, tvornica drvenih proizvoda iz Poljskog Sępólno Krajeńskie, obiteljska je tvrtka koja se temelji na tradiciji i dugogodišnjem iskustvu. Specijalizirana je za proizvodnju namještaja od punog drveta, uglavnom od hrasta i bukve. Njihov vrhunski namještaj dizajniran je za spavaće sobe, dnevne sobe i blagovaonice.

Gradnja Noine arke

Jedna od najmanjih pilana Wood-Mizera korištena je za ispiljivanj 50% drvene građe za najveću svjetsku samostalnu drvenu strukturu - rekonstrukciju Noine arke u biblijskoj veličini.

Kako postići najbolji zvuk velikog crkvenog zvona?

Njemački stručnjaci s 300 godina iskustva misle da je ovo uistinu umjetničko djelo + plus ... ovjesi zvona izrađeni od hrastovine!

Vlasnici šuma ispiljavaju izvaljene trupce radi dodatne vrijednosti

Trebate li očistiti šumu nakon vjetra? Postoje li stabla napadnuta potkornjakom? Jedno od rješenja je piljenje oštećenih trupaca u vrijedniju građu za domaćinstva ili prodaju.

Nova tvrtka za pilane na Tajlandu fokusira se na ROI

Tvrtka za proizvodnju biomase proširuje proizvodnju paleta novim pilanamam koje donose bolji povrat ulaganja (Returm Of Investment) od tradicionalnih strojeva.

Pilanska linija TITAN u poljskom poduzeću MEBLOHIT

Zahvaljujući Wood-Mizer-ovoj liniji pilana “TITAN”, poljski proizvođač paleta povećao je produktivnost I zadržao isti broj zaposlenika.

Prva instalacija za HR250 u Poljskoj: proizvođač paleta izvještava o impresivnim promjenama u svojoj proizvodnji

Obiteljsko poduzeće „AMESCO“ koje proizvodi palete i ostalo drvenu amabalažu u poljskom selu Szczytkowice, izvještava o povećanju učinkovitost,i zbog ugradnje nove vodoravne raspiljivačice HR250 sa dvije tračne pile u proizvodnu liniju.

Sa pilanom, hobi izrada drvenih podloga može se pretvoriti u uspješnu malu tvrtku

Šveđanin Nils Ohlin govori kako planira i priprema promjenu dosadašnjeg redovitog uredskog posla u kreativnu proizvodnju drvenih podova.

Wood-Mizerova pilana ispiljuje potopljene trupce hrasta lužnjaka

Prošle godine, tijekom akcije jaružanja u poplavnim područjima rijeke Elbe na jugu njemačkog grada Hamburga, otkriven je misteriozan nalaz u teškoj, vlažnoj zemlji: crni potopljeni hrastov trupac.

Novi video! Budite prvi koji će gledati – “Pilanarska sjećanja”

Od obrade drva u mladoj dobi do pilane, s bratom i sinom pilar opisuje svoj put življenja sa drvetom i nade, koje proizlazi iz njegove ljubavi prema drva.

Predmeti od 1 do 10 od ukupno 36

Page
Privacy Policy