Dobrodošli na stranice Wood-Mizer u Hrvatskoj – vodeće svijetsko proizvođača pokretnih i stacionarnih uskotračnih pilana i listova pila sa malim propiljkom.

Pregimex d.o.o. zastupa američku tvrtku Wood-Mizer Republike Hrvatske, sa širokom paletom stacionarnih i mobilnih tračnih pilana i pratećih strojeva primarne prerade drveta. Oprema, rezervni dijelovi i repromaterijal za potrebe drvne industrije, uvoze se uglavnom namjenski u suglasju s potrebama pojedinih proizvođača.

PREGIMEX d.o.o. tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, Slavka Batušića 31, ima više od 25 godina iskustva u izvozu i zastupanju inozemnih tvrti iz područja drvne industrije. Tvrtku je 1991. godine osnovao Krešimir Pregernik, dipl.ing. drvne industrije i vanjske trgovine, koji je, prije osnivanja vlastite tvrtke, dvadeset godina radio u vanjskoj trgovini UPIM-a i Exportdrva.

Nakon studija na ekonomskom fakultetu i stručnog studija Manager u malom poduzetništvu, 2014. godine tvrtku nastavlja voditi sin, Filip Pregernik.

"Spremni smo sagledati Vaše potrebe. Želja nam je pomoći Vam u počecima ili promjenama dosadašnje proizvodnje uvažavajući Vaše specifične potrebe. Predstavljalo bi nam zadovoljstvo da budemo Vaš partner u primjenama modernih pilanarskih tehnologija, te unapređivanju i razvoju Vaših novih proizvodnih programa. Obratite nam se sa povjerenjem!" rekao je Filip Pregernik.

Moderna proizvodnja

Moderna tvornička Wood-Mizer postrojenja u USA i Europi garantiraju najvišu kvalitetu po pristupačnim cijenama svugdje po svijetu.

Vrhunski čelik i najkvaltetniji dijelovi su najvažniji. Temeljni proizvodni principi i trajno poboljšavanje u svim odjelima stalno pronalaze nove načine unaprijeđenja rada, kvalitete i brzine. Čvrsta kontrola kvalitete i stalno poboljšanje je primjenjena u svakom stupnju proizvodnje, od početnih razvoja do krajnje izvedbe svake jedinice.

80 000+ kupaca širom svijeta

Sa podružnicama na pet kontinenata i više od 130 autoriziranih zastupnika širom svijeta, Wood-Mizer je posvećen uspjehu kupaca. Naša internacionalne prodaja i servisni timovi nude savjete, iskustvo i lokalnu podršku širom svijeta sa iskustvom na različitih tržišta već više godina.

Većina kupaca su mali poduzetnici koji uzdržavaju svoje obitelji stalnim isporukama građe na svojem području. Seljaci, prerađivači drva, i umjetnici su u mogućnosti da ispile građu prema svojim potrebama. Svojim aktivnim radom u rastu lokalne ekononije stavarju radna mjesta i poboljšavalju životni standard u svim kutevima svijeta.

Mi Vam pokušavamo pomoći pri pravom izboru koji odgovora vašim abicioznim planovima. Pri nabavi Wood-Mizer pilane, ne kupujete samo pilanu već postajete dio Wood-Mizer obitelji.

Suoči svoju tvrtku sa budućnošću i povjerenjem u Wood Mizer.

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!