Naručite MB200 Stroj Za Poravnavanje Piljenica i ostvarite 17,5% popusta!

Promocija vrijedi do 13. rujna 2024.

Tiskaj ovu starnicu Dodaj za usporedbu

MB200 Stroj Za Poravnavanje Piljenica

In stock
To Quote Form
Stroj za ravnanje širokih piljenica, provrte i drugo

Glodalo za ravnanje širokih ploča s velikim kapacitetom, upravljački uređaji za usmjeravanje glave glodala s promjenjivom brzinom pomicanja, glava glodala s pet karbidnih noževa i orbitalnim nastavkom za glave pri brušenju.

Koristi
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Opis MB200 Stroj Za Poravnavanje Piljenica

“SlabMizer”- nadstolna glodalica, učinkovito obrađuje i izravnava površine piljenica i sljepljenih ploča, od udubljenja, okrzotina I sl., kao i ostale široke materijale uz minimalan rad. U usporedbi s tradicionalnim glodalicama ili blanjalicama, “SlabMizer” izravnava poovršine širokih i debelih materijala do 1420 mm širine i 203 mm debljine za manje vremena, koristeći pogonske komande za usmjeravanje glave glodalice s promjenjivom brzinom pomicanja. Za veći kapacitet mogu se dodati modularni nastavci stola od 1520 mm, kako bi se produžila duljina obrade materijala.

Zavareni čelični okvir za teške uvjete rada s četiri podesive stege. osigurava sigurnost materijala. Lako podesite dubinu glodanja ručnim vitlom. koja se nalazi na vrhu glave glodala. Mjerna skala ispod ručice ima korake od 0,4 mm za precizno pozicioniranje. Možete skinuti s 0,4 mm do 3,2 mm u jednom prolazu.

Glava glodala se uključuje i njome upravlja upravljačkom konzolom. Pomoću dugog kabela možete se postaviti s bilo koje strane stroja. Konzola je pričvršćena na čelični stalak. Pogon upravljača uključuje uključivanje / isključivanje, promjenjivu brzinu posmaka i kontrolu smjera upravljačkom palicom za os X i Y, za završnu obradu materijala niz ili popreko godova.

Možete odabrati ručno upravljanje reznom glavom. Pomoću dvije potisne poluga na desnoj strani glave promijenite položaj glave za rezanje. Jednom, kad se obje strane piljenice poravnate, postiže se fina obrada površine uporabom 177 mm promjera kružnog glodala na brusnoj glavi za željeni završetak. Piljevina/blanjevina uklanja se lako pomoću usisavanja kroz otvor promjera 101.6 mm na vrhu glave glodala, koji se može povezati sa sustavom za usisavanje prašine.

Read More
Video MB200 Stroj Za Poravnavanje Piljenica
Osobine MB200 Stroj Za Poravnavanje Piljenica

Više informacija MB200 Stroj Za Poravnavanje Piljenica
Više informacija
Vrste pogona
Motor 2.9 kW
Rezne osobine
Max. Milling Depth 3.2 mm
Min. Milling Depth 0.4 mm
Najveća širina materijala 1420 mm
Max. Material Length 3962 mm
Min. Material Length 558 mm
Max. Material Thickness 203 mm
Min. Material Thickness 12 mm
Zatraži ponudu MB200 Stroj Za Poravnavanje Piljenica
Write Your Own Review
Vi pregledavate:MB200 Stroj Za Poravnavanje Piljenica
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!