ReSharp

Brušenje service

Prepustite oštrenje tranih pila specijalistima

Mnogi od zastupnika Wood-Mizera nude puni servis brušenja, gdje se ne samo pila naoštre, več potpuno obnove kao da su nove. Isti strojevi za bruđenje kao i u Wood-Mizer tvornici rabe se u tim oštrionama.

Svaka se pila oštri sa CBN brusevima, te zajedno sa računalno upravljanim razmetanjem vrhova zubi se osigurava točan i ravan glatki rez.

Komplet opreme za brušenje i razmetanje

Wood-Mizer je naprvio širok izbor oštrilačke opreme za sve potrebe od osnovnih oštrilica do industrijskih visoko učinskih alata. Za kupce koje nemogi koristiti servis brušenja, na izbor je komplet za održavanje listova pila za samostalno brušenje. Takovo brušenje vam daje rezultate bliske tvorničkim. Pažljivo napravljeni sa najboljim odnosom između jeftinih ali izvanrednih rezultata i dugog vijeka trajanja u teškim radnim uvjetima.

Sve Wood-Mizer oštrilice rabe tehnologiju CBN brusnih kotača te imaju najbolje rezultate oštrenja. Wood-Mizer prizvodi vlastite CBN bruseve, koji su istog profila kao i zubi pile, te tim je izbjegnuto naknadno i stalno profiliranje brusa. Kada se rabi CBN brus za oštrenje, oštri se prema tvorničkim zahtijevima i pravilima.

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!