Novosti

Wood-Mizer dodaje “WIDE-široku” opciju popularnoj mobilnoj pilani “LT15CLASSIC”

11.01.2023

Popularna, svestrana i kompaktna serija pilana “LT15” proširuje se uvođenjem LT15CLASSIC WIDE Mobile, koji kombinira značajke mobilne pilane “LT15” sa širom razmakom kotača pile.

Wood-Mizer predstavlja početnu razinu pilane “LX50START” za ekonomično piljenje trupaca u građu

16.11.2022

Wood-Mizer proširuje vrlo popularnu “LX” seriju pilana s kompaktnim i osnovnim modelom “LX50START” za one, koji povremeno pile trupce u malim količinama. Jednostavan dizajn i provjereni inženjering u kombinaciji sa standardima visoke kvalitete Wood-Mizerovih pilana, osiguravaju preciznost piljenja i pouzdanost po ekonomičnoj cijeni.

Uskoro stiže najkompaktnija Wood-Mizer pilana LX50START!

26.10.2022

Wood-Mizer se sprema predstaviti najmanju i najjeftiniju pilanu ikada. Osmišljen je uglavnom za domaćine i ljubitelje obrade drveta. S LX50START možete pilati trupce kad god vam zatrebaju po najnižoj mogućoj cijeni. Napravite piljnice jednostavno i jeftino! Pratite Wood-Mizer vijesti i ne propustite premijeru! Nova Wood-Mizer pilana upravo dolazi.

Wood-Mizerovi proizvodi pomažu u edukaciji o odgovornom piljenju

05.10.2022

Održivo i pažljivo gospodarenje drvnim resursima od šume do konačnog oblika može doprinijeti očuvanju bogatih i uspješnih šuma za sljedeće generacije. Wood-Mizerove pilane pomažu u održavanju šuma, parkova i drugih zelenih površina koje služe prirodi i okolnim zajednicama. Wood-Mizer potiče i educira pilanare. da prakticiraju pravila kružnog gospodarstva u kojem se svaki trupac koristi odgovorno, trupci se ne sijeku ako nisu potrebni, a nova stabla se sade što je češće moguće.

Wood-Mizer predstavlja “MS300” kružnu stolnu pilu za visoko preciznu obradu drveta

07.09.2022

Stolna kružna pila “MS300” praktičan je alat za obradu drva, kako u maloj amaterskoj radionici tako iu profesionalnoj drvnom poduzeću. To je kompaktan i pouzdan stroj, proizveden od kvalitetnih materijala i opremljen kliznim stolom za povećanje preciznosti piljenje. Sa kružnpm stolnom pilom “MS300” možete izrađivati razne proizvode od drva, kao što su proizvodi za unutarnju obradu, komponente namještaja, podne ploče, ljepljene ploče, letvice i još mnogo toga.

Najnoviji broj časopisa ‘Novosti Wood-Mizer’ je sada online

15.08.2022

Preuzmite i čitajte Wood-Mizerov časopis s novostima tvrtke za hrvatsko tržište. Što se tiče tehničkih savjeta i iskustava drugih pilana, Wood-Mizer je pripremio preporuke za oštrenje tračnih pila, a šumarska zadruga iz Španjolske podijelila je svoja iskustva u održivom upravljanju javnim šumama. Preuzmite časopis i uživajte u čitanju! Želimo vam uspješno piljenje!

Predmeti od 1 do 6 od ukupno 47

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!