Novosti

“Wood-Mizer” na “LIGNA 2023”: “FROM FORST TO FINAL FORM” - “OD ŠUME DO ZAVRŠNOG OBLIKA”

18.05.2023

Na sajmu “LIGNA 2023” u Hannoveru, Njemačka, “Wood-Mizer” je predstavio mnoštvo novih rješenja i strojeva koji svojim kupcima omogućuju veću konkurentnost, suočavanje s novim izazovima, stvaranje niza različitih projekata s drvetom i zarađivanje, pretvaranjem trupaca u gotove proizvode. Tvrtka i dalje ostaje vjerna svom motu From Forest to Final Form - „Od šume do završnog oblika“.

Wood-Mizer sustavi za industrijsku pilanu predstavljeni na sajmu LIGNA 2023

16.05.2023

“Wood-Mizer Systems” linije za piljenje moderno su i sveobuhvatno tehnološko rješenje za poduzeća koja žele povećati učinkovitost i automatizirati proizvodne procese. Sve linije mogu se fleksibilno konfigurirati kako bi zadovoljile potrebe kupaca, dok tehnička usluga i podrška svjetske klase osiguravaju korištenje i održavanje bez problema.

Wood-Mizer je predstavio svoje najbolje strojeve i rješenja za obradu drveta na sajmu LIGNA 2023

15.05.2023

Tijekom najvećeg europskog sajma drvne industrije LIGNA, Wood-Mizer je predstavio svoju cjelokupnu ponudu proizvoda za preradu drva, uključujući poznatu seriju strojeva za obradu drva i opreme za izradu gotovih proizvoda iz drva. Među najprodavanijim modelima, Wood-Mizer je predstavio svoje najnovije strojeve i rješenja za drvnu industriju – blanjalicu “MP280” i pilu za ploče “MS750”.

Predstavljamo Wood-Mizer četverostranu blanju/glodalicu “MP280”

26.04.2023

Wood-Mizer je proširio ponudu svojih strojeve za obradu drveta najavom nove MP280 blanjalice-stroja za oblikovanje. “MP280” je kompaktna jedinica, koja kombinira najbolje značajke poznatih i provjerenih “MP360” i “MP260” blanjalica/profilirki.

Wood-Mizer predstavlja inovativna rješenja u pilanskoj obradi drva na sajmu LIGNA 2023

05.04.2023

Wood-Mizer se sprema predstaviti svoje najnovije pilane i strojeve za obradu drva na sajmu LIGNA 2023, mnogim kupcima, uključujući velike i srednje pilanare, mala poduzeća, poljoprivrednike, obrtnike i hobiste.

Wood-Mizer “BMST50” kombinirani stroj za oštrenje tračnih pila i razmetanje zubi

08.03.2023

Spajajući dvije operacije za održavanje tračnih pila u jednom stroju, Wood-Mizer nudi pametno rješenje za pilanare, koji se žele sami brinuti za svoje tračne pile. “BMST50” je kombinirani uređaj koji izoštrava i razmeče zube traćne pile učinkovito i jeftino. Osim toga, štedi prostor u radionici, jer zahtijeva samo stol ili klupu za rad.

Sustav upravljanja kvalitetom usklađen sa standardima ISO 9001 u Wood-Mizeru

03.03.2023

Prije više od 20 godina, Wood-Mizer je implementirao sustav upravljanja kvalitetom za proizvodnju tračnih pila za pilane i usluge održavanja. Wood-Mizer je prvi ISO 9001 certifikat primio 3. ožujka 2003. od britanskog certifikacijskog ureda Lloyd’s Register Quality Assurance, čime je potvrđeno da je sustav upravljanja kvalitetom koji se koristi u tvrtki usklađen s međunarodnom normom ISO 9001. Od tada se certifikat redovito ažurira. jer Wood-Mizer kupcima kontinuirano isporučuje najkvalitetnije oštrice pilane i usluge održavanja pilanskih tračnih pila.

Wood-Mizer dodaje “WIDE-široku” opciju popularnoj mobilnoj pilani “LT15CLASSIC”

11.01.2023

Popularna, svestrana i kompaktna serija pilana “LT15” proširuje se uvođenjem LT15CLASSIC WIDE Mobile, koji kombinira značajke mobilne pilane “LT15” sa širom razmakom kotača pile.

Wood-Mizer predstavlja početnu razinu pilane “LX50START” za ekonomično piljenje trupaca u građu

16.11.2022

Wood-Mizer proširuje vrlo popularnu “LX” seriju pilana s kompaktnim i osnovnim modelom “LX50START” za one, koji povremeno pile trupce u malim količinama. Jednostavan dizajn i provjereni inženjering u kombinaciji sa standardima visoke kvalitete Wood-Mizerovih pilana, osiguravaju preciznost piljenja i pouzdanost po ekonomičnoj cijeni.

Uskoro stiže najkompaktnija Wood-Mizer pilana LX50START!

26.10.2022

Wood-Mizer se sprema predstaviti najmanju i najjeftiniju pilanu ikada. Osmišljen je uglavnom za domaćine i ljubitelje obrade drveta. S LX50START možete pilati trupce kad god vam zatrebaju po najnižoj mogućoj cijeni. Napravite piljnice jednostavno i jeftino! Pratite Wood-Mizer vijesti i ne propustite premijeru! Nova Wood-Mizer pilana upravo dolazi.

Predmeti od 1 do 10 od ukupno 53

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!