Novosti

Wood-Mizer predstavlja “MS300” kružnu stolnu pilu za visoko preciznu obradu drveta

07.09.2022

Stolna kružna pila “MS300” praktičan je alat za obradu drva, kako u maloj amaterskoj radionici tako iu profesionalnoj drvnom poduzeću. To je kompaktan i pouzdan stroj, proizveden od kvalitetnih materijala i opremljen kliznim stolom za povećanje preciznosti piljenje. Sa kružnpm stolnom pilom “MS300” možete izrađivati razne proizvode od drva, kao što su proizvodi za unutarnju obradu, komponente namještaja, podne ploče, ljepljene ploče, letvice i još mnogo toga.

Najnoviji broj časopisa ‘Novosti Wood-Mizer’ je sada online

15.08.2022

Preuzmite i čitajte Wood-Mizerov časopis s novostima tvrtke za hrvatsko tržište. Što se tiče tehničkih savjeta i iskustava drugih pilana, Wood-Mizer je pripremio preporuke za oštrenje tračnih pila, a šumarska zadruga iz Španjolske podijelila je svoja iskustva u održivom upravljanju javnim šumama. Preuzmite časopis i uživajte u čitanju! Želimo vam uspješno piljenje!

Wood-Mizer proširuje asortiman proizvoda uvođenjem CNC strojeva

13.07.2022

Wood-Mizer je razvio naprednu liniju CNC (računalno numerički upravljanih) strojeva za pružanje maksimalnih performansi, preciznosti i potpuno automatske obrade drva, plastike, kompozita i lakih legura.

Wood-Mizer mobilne pilane za bolje korištenje drva iz gradskih parkova

02.02.2022

Na UN-ovoj konferenciji COP26 u studenom 2021. u Glasgowu, Wood-Mizer je predstavio svoju viziju korištenja “gradskih” stabala, kako bi se iz ove vrijedne sirovine izvukla najveća vrijednost i spasavao okoliš.

Obilježavanje 40 godišnjice Wood-Mizera

12.01.2022

Wood-Mizer, vodeći svjetski proizvođač pilane i opreme za obradu drva, slavi 40 godina pružanja ljudima diljem svijeta proizvoda i usluga za obradu drva od šume do konačnog oblika®. Sa globalnim sjedištem u Sjedinjenim Državama, Wood-Mizer je podržao više od 100.000 vlasnika pilana s lokacijama na 6 kontinenata i više od 100 ovlaštenih distributera koji su uspostavljeni tijekom posljednjih 40 godina.

Wood-Mizer Europe završava 2021. godinu i pravi planove za budućnost

29.12.2021

Kad se godina bliži kraju, vrijeme je da sumiramo njezine ključne trenutke i izradimo plan za sljedeću godinu. U razgovoru s direktorom prodaje Wood-Mizera, Krzysztofom Kropidłowskim, osvrnut ćemo se na događaje iz 2021 re provjeriti stanje drvne industrije i pogledati plan tvrtke za narednu godinu.

Predmeti od 1 do 6 od ukupno 46