Novosti

Potpuna hidraulika, funkcionalnost i zadovoljstvo - otkrijte novu pilanu Wood-Mizer “LT20START”

20.02.2024

Naša je misija bila izraditi pilanu, koja kombinira hidrauliku i funkcionalnost po nevjerojatno privlačnoj cijeni. Postigli smo taj cilj s “LT20START”. Ova pilana spaja naprednu tehnologiju s praktičnim rješenjima, pružajući iznimnu kvalitetu piljenja trupaca bez velikih ulaganja! LT20START zadovoljava potrebe tržišta, kombinirajući sve što profesionalci u obradi drva očekuju.

Otkrijte Wood-Mizerove “LX50START” i “LX50SUPER” – najbolja cijena u niskobudžetnim pilanama

24.10.2023

Wood-Mizer je ažurirao svoju “LX50” seriju pilana, prilagođavajući svoju ponudu trenutnim tržišnim uvjetima i rastućim očekivanjima kupaca. Kupci sve više traže isplative proizvode, koji daju performanse usporedive s profesionalnim strojevima. Savršen primjer su nove verzije “LX50START” i “LX50SUPER”, koje su najekonomičnije pilane u odjelu pilana za entuzijaste i početnike.

Pročitajte “online” hrvatsko izdanje časopisa Wood-Mizer

27.09.2023

Nove mobilne pilane i strojevi za obradu drva, svježe novosti s izložbe LIGNA i priča o proizvođaču namještaja iz Njemačke – sve te teme i više u najnovijem časopisu „Wood-Mizer novosti“, koji možete čitati “online” ili preuzeti kao PDF datoteku.

Wood-Mizer “MS500” – višenamjenska stolna kružna pila s funkcijama pile za ploče

26.07.2023

Kao odgovor na sve veću potražnju u industriji za naprednim stolarskim alatima, Wood-Mizer proširuje svoju liniju Woodworking sa visoko funkcionalnom stolnom pilom – Wood-Mizer “MS500”. Ovaj profesionalni alat rezultat je suradnje europskih inženjera i iskusnih stolara. Razvijen je kako bi zadovoljio svakodnevne potrebe male i srednje drvoprerađivačke radnje za učinkovito piljenje raznih vrsta drvenih ploča.

Wood-Mizer “MS750” kružna pila za ploče za profesionalno dimenzioniranje ploča i piljenje drva

05.07.2023

Wood-Mizer proširuje svoj asortiman Woodworking s naprednom pilom za piljenje raznih ploča, drvenih ploča i ploča od punog drva. MS750 ima robustnu jedinicu za piljenje od lijevanog željeza, kružnu pilu pile i aluminijski pomični stol. Stroj je razvijen za stolarske radionice i proizvođače namještaja, koji stalno traže učinkovitije načine preciznog dimenzioniranja i piljenja raznih drvenih materijala.

Predstavljamo mobilnu pilanu Wood-Mizer LT20WIDE

07.06.2023

Wood-Mizer dodaje WIDE opciju glave seriji pilana LT20. Lansiranjem pilane LT20WIDE Wood-Mizer je dovršio implementaciju opcije WIDE u cijelu liniju pilana LT, koja uključuje strojeve LT15, LT20, LT40 i LT70. Nova pilana LT20WIDE u mobilnoj verziji predstavljena je prvo u Francuskoj krajem ožujka 2023.

“Wood-Mizer” na “LIGNA 2023”: “FROM FOREST TO FINAL FORM” - “OD ŠUME DO ZAVRŠNOG OBLIKA”

18.05.2023

Na sajmu “LIGNA 2023” u Hannoveru, Njemačka, “Wood-Mizer” je predstavio mnoštvo novih rješenja i strojeva koji svojim kupcima omogućuju veću konkurentnost, suočavanje s novim izazovima, stvaranje niza različitih projekata s drvetom i zarađivanje, pretvaranjem trupaca u gotove proizvode. Tvrtka i dalje ostaje vjerna svom motu From Forest to Final Form - „Od šume do završnog oblika“.

Wood-Mizer sustavi za industrijsku pilanu predstavljeni na sajmu LIGNA 2023

16.05.2023

“Wood-Mizer Systems” linije za piljenje moderno su i sveobuhvatno tehnološko rješenje za poduzeća koja žele povećati učinkovitost i automatizirati proizvodne procese. Sve linije mogu se fleksibilno konfigurirati kako bi zadovoljile potrebe kupaca, dok tehnička usluga i podrška svjetske klase osiguravaju korištenje i održavanje bez problema.

Wood-Mizer je predstavio svoje najbolje strojeve i rješenja za obradu drveta na sajmu LIGNA 2023

15.05.2023

Tijekom najvećeg europskog sajma drvne industrije LIGNA, Wood-Mizer je predstavio svoju cjelokupnu ponudu proizvoda za preradu drva, uključujući poznatu seriju strojeva za obradu drva i opreme za izradu gotovih proizvoda iz drva. Među najprodavanijim modelima, Wood-Mizer je predstavio svoje najnovije strojeve i rješenja za drvnu industriju – blanjalicu “MP280” i pilu za ploče “MS750”.

Predstavljamo Wood-Mizer četverostranu blanju/glodalicu “MP280”

26.04.2023

Wood-Mizer je proširio ponudu svojih strojeve za obradu drveta najavom nove MP280 blanjalice-stroja za oblikovanje. “MP280” je kompaktna jedinica, koja kombinira najbolje značajke poznatih i provjerenih “MP360” i “MP260” blanjalica/profilirki.

Predmeti od 1 do 10 od ukupno 58

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!