Novosti

Uskoro dolazi novi stroj za obradu drveta 3-u-jednom

05.05.2021

Wood-Mizer priprema se za lansiranje novog stroja za obradu drvetam koji učinkovito kombinira tri operacije u jednoj jedinici. Zamislite - možete profilirati, ravnati i raspiljivati proizvoditi četvrtinke, podne obloge, ploče i još mnogo toga. Ovim strojem stolari će uštedjeti radno vrijeme, iskoristiti manje prostora u radionici i što je najvažnije - smanjiti operativne troškove.

Kako poboljšati rad tračne pile? Nova video-serija “Wood-Mizer UŽIVO”!

28.04.2021

Wood-Mizer poziva na seriju “UŽIVO” prezentacija posvećenih tračnim pilama, ili preciznije, izoštravanju, razvrtanju i odabiru vrste tračne pile. Tijekom “UŽIVO” prijenosa, stručnjaci za Wood-Mizera razgovarati će o boljoj praksi održavanja tračnih pila, predstaviti potrebne servisne alate i podijeliti neka praktična znanja.

Najbolji izbor pilanara – originalne tračne pile tvrtke Wood-Mizer

31.03.2021

Želite li naučiti više o proizvodnji listova tračnih pila? Dobrodošli u video obilazak proizvodnje u objektu Wood-Mizera.

“Wood-Mizer” i “MOReTENs” udružuju se kako bi unaprijedili strojeve za obradu drveta

24.03.2021

Od snova o obradi drveta za dječaka do uspješne suradnje dvaju velikih proizvođača opreme za obradu drveta, Bo Martensson, osnivač “Swedish MOReTENs”, razmišlja o tome kako snove pretvoriti u akcije, drvo u konačne proizvode, a inovativni dizajn u kontinuirani rast i razvoj.

Wood-Mizer Europska E-trgovina spremna za vaše narudžbe!

24.02.2021

Otvaranje europske E-trgovine korak je naprijed u poboljšanju korisničkog iskustva kupnje proizvoda Wood-Mizer. Kupci mogu imati koristi od posjeta internetskoj trgovini kupujući brže, pametnije i ugodnije.

Wood-Mizer-ov slogan "Od šume do konačnog oblika" poprima novo značenje

17.02.2021

Nedavno je “Wood-Mizer” proširio svoju ponudu dodavanjem glodala i blanjalica ili jednostavno proizvoda za finu doradu drveta. Novi strojevi za obradu drveta uključuju modele “MP160”, “MP180”, “MP200”, “MP220”, “MP260”, “MP360” i “MP365”. Ovim kompaktnim i svestranim strojevima slogan “Od šume do konačnog oblika” poprima novo značenje, omogućujući kupcima da izrade svoje konačne proizvode od drva na jednostavan i profitabilan način.

Predmeti od 1 do 6 od ukupno 35

Privacy Policy