Otkrijte Wood-Mizerove “LX50START” i “LX50SUPER” – najbolja cijena u niskobudžetnim pilanama

Discover Wood-Mizer LX50START and LX50SUPER – the Best Price in Low-Budget Sawmills
24.10.2023

 

Wood-Mizer je ažurirao svoju “LX50” seriju pilana, prilagođavajući svoju ponudu trenutnim tržišnim uvjetima i rastućim očekivanjima kupaca. Kupci sve više traže isplative proizvode, koji daju performanse usporedive s profesionalnim strojevima. Savršen primjer su nove verzije “LX50START” i “LX50SUPER”, koje su najekonomičnije pilane u odjelu pilana za entuzijaste i početnike.

Wood-Mizerove tračne pile serije “LX50” vrhunski su izbor među dostupnim kompaktnim strojevima. Oni nude atraktivnu cijenu, višu kvalitetu i funkcionalnost u usporedbi sa sličnim strojevima uvezenim iz azijskih zemalja. Pilane “LX50” poznate su po svojoj izdržljivosti, pouzdanosti i jednostavnoj upotrebi. Kada se uspoređuju parametri piljenje sa pilanama “LX50” s drugim strojevima u ovoj klasi, lako je vidjeti da pilane Wood-Mizera nude najviše. Sa pilanom “LX50START” korisnici mogu obrađivati trupce maksimalnog promjera 66 cm i duljine 3,10 m, dok su u modelu “LX50SUPER” te dimenzije 66 cm, odnosno 3,70 m. To znači da entuzijasti. koji rade s drvom, mogu poduzeti različite projekte i postići izvrsne rezultate uz održavanje konkurentne cijene.

Wood-Mizer znakovito naglašava kvalitetu svojih proizvodnih procesa, oslanjajući se na više od 30 godina iskustva u proizvodnji pilana. Mnoga strukturna rješenja ugrađena u pilane serije “LX50” posuđena su od modela dizajniranih za veća poduzeća za preradu trupaca. Kupci. koji kupe pilanu serije “LX50” dobivaju proizvod u potpunosti proizveden u Wood-Mizerovoj europskoj tvornici u Poljskoj. Izgrađen je od kvalitetnih komponenti i dijelova, koristeći suvremene industrijske tehnologije, uključujući automatizaciju proizvodnje.

 

 

Nadogradnja serije pilana “LX50”, za više pogodnosti za korisnika

Povećana funkcionalnost pilana serije “LX50” rezultat je modernizacije, koju su proveli inženjeri Wood-Mizera. Nadograđene pilane “LX50START” i “LX50SUPER” imaju pojednostavljeni oblik otvora glave pilene i optimiziranu konstrukciju stuoa glave pilane.

Obje pilane postavljene su na tro-segmentnom postolju sa dijelovima dimenzija 1,33 m u verziji “START” i 1,53 m u verziji “SUPER”. Nadalje, maksimalna duljina rezanja može se prilagoditi potrebama korisnika produživanjem postolja dodatnim elementima.

U modelu “LX50START” standardno su dodana četiri bočna naslona, koja se lako montiraju s gornje strane (dva duža i dva kraća). Verzija “LX50SUPER” ističe se s dva podesiva bočna oslonca, koja se mogu brzo namjestiti duž postolja, prilagođavajući njihovu visinu promjeru obrađivanog trupca. U pilanama serije “LX50” poprečni veznici su modificirani, njihov broj je povećan na pet (šest u modelu “LX50SUPER”) i dodatno ojačani šipkama. “START” verzija pilane opremljena je jednom ručnom stezaljkom za trupce, dok “SUPER” verzija ima dvije. Visinski podesive noge su standard na pilani “LX50SUPER”, dok su u modelu “LX50START” dostupne kao opcija.

 

 

Upravljanje pilanama serije “LX50” je ergonomsko i intuitivno, s operaterom u udobnom položaju koji pruža optimalnu vidljivost procesa piljenja. Korisnik može ručno podesiti visinu lista pile pomoću ručice i očitati je na skali, dok se pomak naprijed-natrag glatko postiže pomicanjem glave pile, postavljene na valjke. Oba modela imaju sustav čišćenja lista pile s ručnim ventilom i sustav zatezanja lista pile, koji se temelji na vijku s indikatorom. Pouzdan sustav vodećih valjaka osigurava stabilnost lista pile, sličan onima koji se koriste u većim Wood-Mizer pilanama.

Motori marke “Kohler” poznati su po svojim visokim performansama i pouzdanosti, što je od koristi za kupca tijekom rada. U modelu “LX50START” kupci mogu birati između benzinskog motora “Kohler G9” od 9 KS ili električnog “EH5” od 4 kW, dok u modelu “LX50SUPER” budući korisnik može birati između benzinskog motora “Kohler G14” od 14 KS ili električnog “EH7” od 5,5 kW.

Za učinkovitu obradu različitih vrsta drva. ključan je odabir odgovarajućeg tipa i profila tračne pile, po mogućnosti iz široke ponude Wood-Mizerovih tračnih pila. Preporučene tračne pile imaju širinu od 32 mm, debljinu u rasponu od 0,9 do 1,14 mm i duljinu od 3340 mm, što omogućuje učinkovitu proizvodnju drvne građe s minimalnim otpadom piljevine.

 

 

Profesionalna tehnička podrška i besplatna dostava uključeni su u cijenu

Proizvod ima dvogodišnje jamstvo i profesionalnu tehničku uslugu, što budućim kupcima daje povjerenje, da su napravili pametnu investiciju. Serija pilana “LX50” isporučuje se besplatno u zemlje EU i može se jednostavno kupiti putem različitih kanala, uključujući Wood-Mizer online trgovinu na https://woodmizer.eu/e-store.

Značajna prednost za kupce pilane “LX50” je dostupnost proizvoda i brza isporuka – nema potrebe čekati tjednima za završetak narudžbe. Pilane “LX50START” i “LX50SUPER” otpremaju se iz središnjeg skladišta u europskom sjedištu Wood-Mizera u Poljskoj ili lokalnog skladišta u dotičnoj zemlji, obično u roku od 2-3 dana, na kompaktnoj paleti dimenzija 165 x 65 x 98 cm. Nadalje, proces sastavljanja i početnog postavljanja teče glatko i potpomognut je praktičnim online video uputama, osiguravajući da budući korisnici mogu brzo započeti s radom.

Za oba modela “LX50” može se naručiti niz dodataka, uključujući produžetke kreveta, dodatne potpore i stezaljke, rampe za utovar trupaca, klin za kompenzaciju koničnosti  trupaca i kuku za ručno okretanje trupaca, a svi su dostupni za kupiti u službenoj Wood-Mizer online trgovini.

Kako biste saznali više o seriji pilana “LX50”, pošaljite svoje upite putem obrasca ili kontaktirajte svog Wood-Mizer prodajnog predstavnika.

 

***

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!