Novosti

Najnoviji broj časopisa ‘Novosti Wood-Mizer’ je sada online

15.08.2022

Preuzmite i čitajte Wood-Mizerov časopis s novostima tvrtke za hrvatsko tržište. Što se tiče tehničkih savjeta i iskustava drugih pilana, Wood-Mizer je pripremio preporuke za oštrenje tračnih pila, a šumarska zadruga iz Španjolske podijelila je svoja iskustva u održivom upravljanju javnim šumama. Preuzmite časopis i uživajte u čitanju! Želimo vam uspješno piljenje!

Wood-Mizer proširuje asortiman proizvoda uvođenjem CNC strojeva

13.07.2022

Wood-Mizer je razvio naprednu liniju CNC (računalno numerički upravljanih) strojeva za pružanje maksimalnih performansi, preciznosti i potpuno automatske obrade drva, plastike, kompozita i lakih legura.

Wood-Mizer mobilne pilane za bolje korištenje drva iz gradskih parkova

02.02.2022

Na UN-ovoj konferenciji COP26 u studenom 2021. u Glasgowu, Wood-Mizer je predstavio svoju viziju korištenja “gradskih” stabala, kako bi se iz ove vrijedne sirovine izvukla najveća vrijednost i spasavao okoliš.

Obilježavanje 40 godišnjice Wood-Mizera

12.01.2022

Wood-Mizer, vodeći svjetski proizvođač pilane i opreme za obradu drva, slavi 40 godina pružanja ljudima diljem svijeta proizvoda i usluga za obradu drva od šume do konačnog oblika®. Sa globalnim sjedištem u Sjedinjenim Državama, Wood-Mizer je podržao više od 100.000 vlasnika pilana s lokacijama na 6 kontinenata i više od 100 ovlaštenih distributera koji su uspostavljeni tijekom posljednjih 40 godina.

Wood-Mizer Europe završava 2021. godinu i pravi planove za budućnost

29.12.2021

Kad se godina bliži kraju, vrijeme je da sumiramo njezine ključne trenutke i izradimo plan za sljedeću godinu. U razgovoru s direktorom prodaje Wood-Mizera, Krzysztofom Kropidłowskim, osvrnut ćemo se na događaje iz 2021 re provjeriti stanje drvne industrije i pogledati plan tvrtke za narednu godinu.

Wood-Mizer predstavlja novi “G57” benzinski motor za mobilne pilane “LT70”

02.12.2021

Nedavno je Wood-Mizer ažurirao dizajn pilana “”LT70” zamjenom dizelskog motora novim benzinskim “G57” motorom. Benzinski motor “G57” bitna je nadogradnja za seriju pilana model “LT70” jer povećava učinkovitost goriva, daje više kilowata i poboljšava udobnost rada, dok je u skladu s najnovijim standardima o emisiji ispušnih plinova. Novi benzinski motor “G57” zamjenjuje stariju generaciju dizel motora “D42”.

Predmeti od 7 do 12 od ukupno 48

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!