Novosti

Wood-Mizer predstavlja “SlabMizer” -nadstolnu glodalicu za površinsku obradu širokih piljenica

30.12.2020

Uz rastuću potražnju za visokokvalitetnim gotovim piljenivama u industriji obrade drveta, Wood-Mizer uvodi “SlabMizer MB200” - nadstolnu glodalicu za ravnanje površine piljenica, koja je idealna za vlasnike pilana, tesare i stolarske radionice.

Wood-Mizer najavljuje pilanu LT70 za teški rad

02.12.2020

Wood-Mizer uspješno je kombinirao najbolje značajke dviju dokazanih pilana u jedan novi proizvod. Pilana “LT70 HEAVY-DUTY” proizvodi piljnu građu na industrijskoj razini s lakoćom profesionalnog rada pilane LT70.

Poznata pilana Wood-Mizer LT40 – sada, po želji, sa ŠIROKIM otvorom

04.11.2020

Wood-Mizer predstavlja novu izvedbu glave pilane sa širokim otorom, na svjetski poznatom modelu pilane LT40. Ova mogućnost povećava kapacitet piljenja i korisna je za pilanare koje trebaju dodatnu širinu za raspiljivanje.

Svjetski poznata pilana Wood-Mizer LT15 sada je pokretna

07.10.2020

Wood-Mizer predstavlja novu verziju popularne serije pilana LT15, koja proširuje mogućnosti ovih strojeva, posebno u piljenju po narudžbi.

Wood-Mizer slavi 30 godina na europskom tržištu

23.09.2020

Drvo je jedan od najcjenjenijih prirodnih materijala, koji društvu omogućuje izgradnju boljeg svijeta za milione ljudi. Wood-Mizer razvija i implementira inovativna rješenja kroz koja drvoprerađivačka poduzeća mogu rasti i donositi profit. Ova su rješenja toliko učinkovita da omogućuju korisnicima da rade s prirodnim resursom s najvećom iskoristivosti. To znači da je s Wood-Mizer opremom, potrebno manje stabala za preradu u piljenice, a više stabala ostaje rasti u šumama.

Wood-Mizer LIVE: prva internetska video demonstracija novih proizvoda Wood-Mizer-a, 17. rujna 2020

17.09.2020

Wood-Mizer predstavlja seriju video demonstracija UŽIVO na YouTubeu i Facebooku. Ovdje možete vidjeti snimanje prvog demonstracijskog programa od 17. rujna, gdje je Wood-Mizer predstavio najnovije proizvode. Pogledajte raspored emisija UŽIVO na ovoj stranici. Ne propustite mrežne događaje Wood-Mizer-a, na kojima svoja pitanja možete postaviti izravno stručnjacima Wood-Mizer-a, pomoću internetskog “chata” - razgovora.

Predmeti od 25 do 30 od ukupno 48

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!