Novosti

Wood-Mizer LIVE: prva internetska video demonstracija novih proizvoda Wood-Mizer-a, 17. rujna 2020

17.09.2020

Wood-Mizer predstavlja seriju video demonstracija UŽIVO na YouTubeu i Facebooku. Ovdje možete vidjeti snimanje prvog demonstracijskog programa od 17. rujna, gdje je Wood-Mizer predstavio najnovije proizvode. Pogledajte raspored emisija UŽIVO na ovoj stranici. Ne propustite mrežne događaje Wood-Mizer-a, na kojima svoja pitanja možete postaviti izravno stručnjacima Wood-Mizer-a, pomoću internetskog “chata” - razgovora.

Wood-Mizer predstavlja visokokvalitetnu svestranu blanjalicu MP180

02.09.2020

Kompaktna i povoljna blanjalica MP180 s funkcijama 3 u 1 štedi operativne troškove i vrijeme dok proizvodi oblanjanu građu, piljnica na pero i utor, te razno profilirano drvo za namještaj.

StartCUT — nova serija Wood-Mizer tračnih pila

06.05.2020

Wood-Mizer predstavlja novu seriju tračnih pila od ugljičnog čelika, u kombinacji niske cijene i radnih performansi srednje klase tračnih pila. Trenutačno je StartCUT najpristupačniji list tračne pile u Wood Mizerovom izboru tračnih pila.

Wood-Mizer lansira na tržište novu dvostranu blanjalicu/profilirku MP200

09.01.2020

Wood-Mizer uvodi blanjalicu/profilirku MP200, novi obostrani stroj za ravnanje i profiliranje drva na dvije strane u jednom prolazu. Ovaj pristupačan i jednostavan stroj namijenjen je stolarima, koji žele brzo i učinkovito proizvoditi profilirane letvice, podove i druge proizvode od drva.

MP160 blanjalica i debljača tvrtke Wood-Mizer – novi je stroj 2-u-1, za proizvođače namještaja i stolarske radionice

20.12.2019

Wood-Mizer je izradio blanjalicu i debljaču MP160, novi stroj – dva-u-jedan - za proizvodnju ravnih i četvrtastih, točno dimenzioniranih dasaka i građe. Učinkovit i kompaktan, MP160 mijenja oblovinu ili grubo piljeno drvo u savršeno dimenzioniranu građu.

Wood-Mizer pretstavlja široku pilanu “LT15CLASSIC WIDE” za veće trupce i šire piljenice

04.10.2019

Wood-Mizer lansira novi model pilane,koji može ispiliti trupce promjera do 90 cm.

Wood-Mizer predstavlja kompaktnu, ekonomičnu pilanu LX50

27.08.2019

„Tvrtka Wood-Mizer je usmjerena za pružanje najkvalitetnije opreme, kako za male tvrtke, tako i za visokoproduktine pilane“, rekao je Robert Baginski, predsjednik Wood-Mizer Industries-a. „Pilana LX50 uklapa u potrebe primarne prerade trupaca i drvoprerađivača, koji zahtijevaju precizno ispiljenu građu po ekonomičnoj cijeni.“

Wood-Mizer predstavlja MF130 - višenamjenska okomita glodalica

03.07.2019

Glodalica-profilirka MF130 je višenamjenski stroj za profiliranje građe, koja pruža maksimalnu prilagodljivost u stolarskim radionicama. Dizajniran za izrađivanje različitih drvenih proizvoda, MF130 može izrađivati ravan profile, zakrivljene profile, ravnanje, fino glodanje, skošeno blanjanje i još mnogo toga!

Wood-Mizer pretstavlja novu višelisnu paralicu “EG800” piljenica za teške radne uvjeta

01.07.2019

Wood-Mizer je izradio novi “TITAN EG800” okrajčivač, doista svestran stroj, dizajniran da ponudi dvostruko rješenje okrajčivanja za male i srednje pilane, koje trebaju učinkovitiju obradu drva.

Na sajmu “LIGNA 2019” Wood-Mizer je predstavio široku paletu novih strojeva, sposobnih za ispiljivanje trupaca u piljenice, a zatim u gotove proizvode

01.06.2019

Na sajmu “LIGNA 2019” Wood-Mizer je ojačao svoju reputaciju vodećeg proizvođača pilanske opreme, koji nudi strojeve za male radionice i industrijska poduzeća za primarnu i sekundarnu obradu drva. Oprema Wood-Mizer-a daje svakoj tvrtki priliku da opstaje na teško konkurentnim tržištima, da nađe nove tržišne prostore uz uštedu vrijednog drva i energije.

Predmeti od 41 do 50 od ukupno 58

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!