Wood-Mizer predstavlja kompaktnu, ekonomičnu pilanu LX50

Wood-Mizer LX50 sawmill
27.08.2019

 

Wood-Mizer lansira novu početničku pilanu za ljubitelje obrade drva i male tvrtke.

Trenutno je nova pilana LX50 sa najnižom cijena LX pilana s dvostrukom šinom u obitelji Wood-Mizer pilana. Premijerno predstavljena na sajmu LIGNA 2019 u Njemačkoj, nova pilana LX50 odlikuje se mnogim prednostima poznate i provjerene tehnologije Wood-Mizera po maloj cijeni.

 

LX50 at Ligna

 

LX50 koristi Wood-Mizerov list tračne pile, kako bi imao manje piljevine tijekom obrade, što rezultira većim iskorištenjem drvne mase konačnog proizvoda iz svakog trupca, a pritom se troši manje energije. Piljenje s LX50 pilnaom je jednostavno i lako za uporabu s ručnim umetanjem i stezanjem trupa, ručnim postavljanjem listova tračnih pila i sustavom piljenja guranjam.

 

LX50 on a pallet

 

Ključna inovacija Wood-Mizer LX serije pilana uključuje robustni okvir LX koji sadrži upravljačku ploču, motor i glavu pilane. Jednostavan i čvrst dizajn pilane omogućuje da model LX50 brzo i učinkovito I brzo napravi precizne rezove.

Osobine pilane LX50

  • 5,5 kW električni ili 14 KS benzinski motor
  • 66 cm maks. promjer trupaca s maksimalnom širinom piljenja od 55 cm
  • 3,8 m duljina piljenja ili duže s dodatnim, 1,53m nastavcima postolja
  • Robustni okvir LX za glavu pilane, tvrde konstrukcije na dvostrukim šinama

„Tvrtka Wood-Mizer je usmjerena za pružanje najkvalitetnije opreme, kako za male tvrtke, tako i za visokoproduktine pilane“, rekao je Robert Baginski, predsjednik Wood-Mizer Industries-a. „Pilana LX50 uklapa u potrebe primarne prerade trupaca i drvoprerađivača, koji zahtijevaju precizno ispiljenu građu po ekonomičnoj cijeni.“

 

LX50

LX50

LX50

LX50

LX50

LX50

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!