Wood-Mizer pretstavlja široku pilanu “LT15CLASSIC WIDE” za veće trupce i šire piljenice

Wood-Mizer LT15CLASSIC WIDE sawmill
04.10.2019

 

Wood-Mizer lansira novi model pilane,koji može ispiliti trupce promjera do 90 cm.

Sa novom pilanom, Wood-Mizer “LT15CLASSIC WIDE”, kupci sada imaju mogućnost piliti trupce promjera do 90 cm i proizvoditi piljenice širine do 83 cm, sa jednostavnom, robusnom i pristupačnom pilanom. Duljina rezanja modela “LT15CLASSIC WIDE” prilagođava se potrebnoj duljini trupca, dodavanjem novih dijelova postolja.

"Od puštanja u promet 1997. godine, pilana, model “LT15”, jedna je od najboljih prodavanih malih pilana Wood-Mizera u svijetu", rekao je Krzysztof Kropidlowski, komercijalni direktor Wood-Mizer Industries, Poljska. "Otkrili smo, da se znatan broj vlasnika pilana “LT15” susreće sa zadatakom piljenja većih trupaca. S novom pilanom “LT15CLASSIC WIDE”, veće trupce mogu mnogo lakše i redovitije ispiliti".

Veliki trupci često se pojavljuju kao otpad pri sjeći drveta u gradskim parkovina. Na mnogim tržištima takvo drvo košta manje jer ga svaka pilana ne može preraditi. Štoviše, ponekad piljena građa, izrađena od velikih trupaca ima jedinstven drvnu strukturu. što ga čini atraktivnim za stolarije i proizvodnju stolova. Svi ti razlozi daju različite primjene korištanja velikih trupaca, ispiljenih uz pomoć nove “LT15CLASSIC WIDE”.

Model pilene "LT15CLASSIC WIDE”, ima vrlo veliki uspjeh u SAD-u, Africi i Aziji, te vjerujemo, da je također sjajan dodatak europskom asortimanu pilana. Sve značajke i mogućnosti “LT15” dostupne su i za “LT15CLASSIC WIDE", kaže g. Kropidlowski.

Prva prezentacija pilane “LT15CLASSIC WIDE” u Europi održana je na sajmu “LIGNA 2019” u Njemačkoj, gdje je ta nova pilana dočekana s velikim zanimanjem. Za više informacija kontaktirajte lokalnog predstavnika.

Tehnički podatci “LT15CLASSIC WIDE STANDARD”
Trupac promjera do 90 cm
Postolje 5,2 m (2 segmenta 2,7 m svaki)
Postolje 5,4 m (3 segmenta po 1,95 m svaki)
Najveća širina piljenjena 90 cm
Najveća širina piljenice 83 cm

 

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!