Wood-Mizer lansira na tržište novu dvostranu blanjalicu/profilirku MP200

Wood-Mizer MP200 Planer/Moulder
09.01.2020

 

Wood-Mizer uvodi blanjalicu/profilirku MP200, novi obostrani stroj za ravnanje i profiliranje drva na dvije strane u jednom prolazu. Ovaj pristupačan i jednostavan stroj namijenjen je stolarima, koji žele brzo i učinkovito proizvoditi profilirane letvice, podove i druge proizvode od drva.

Dizajn MP200 uključuje jednu vodoravnu gornju blanjalicu i jednu okomitu bočnu blanjalicu. Oba mogu biti opremljena noževima za blanjanje ili profilnim noževima.

Počinjete s ravnanjem ili oblikovanjem jedne ili dvije suprotne strane u jednom prolazu. Pogonski valjci za pomak, pomiču obradak ispod vodoravne gornje blanjalice, a zatim uz okomitu bočnu blanju.

Ako samo planirate-ravnat, trebate podesiti visinu stola na željenu dimenziju, a zatim oblanjati stranu po stranu. Ako ste želite profiliranje obradka, onda morate promijeniti ravne noževe u profilne, podesiti visinu stola i oblikovati dvije strane

Vrhunske osobine stroja za blanjanje/ravnanje i profiliranje MP200 tvrtke Wood-Mizer:

  • Proces u dva koraka za proizvodnju blanjane i profilirane drvene građe.
  • Za proizvođače podova-parketa, brodskih podova, letvica i još mnogo toga.
  • Jedna horizontalna gornja blanja i jedna okomita bočna blanja.

MP200 se isporučuje na paleti i zahtijeva minimalnu montažu. Wood-Mizer isporučuje noževe za blanjanje/ravnanje, profilne noževe za iradu prifiliranih letava, kao i sustave za otsisavanje blanjevine iz MP200.

 

Wood-Mizer MP200

Wood-Mizer MP200

Wood-Mizer MP200

Wood-Mizer MP200

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!