Emisije i dani kupaca

“Wood-Mizer” na “LIGNA 2023”: “FROM FOREST TO FINAL FORM” - “OD ŠUME DO ZAVRŠNOG OBLIKA”

18.05.2023

Na sajmu “LIGNA 2023” u Hannoveru, Njemačka, “Wood-Mizer” je predstavio mnoštvo novih rješenja i strojeva koji svojim kupcima omogućuju veću konkurentnost, suočavanje s novim izazovima, stvaranje niza različitih projekata s drvetom i zarađivanje, pretvaranjem trupaca u gotove proizvode. Tvrtka i dalje ostaje vjerna svom motu From Forest to Final Form - „Od šume do završnog oblika“.

Wood-Mizer sustavi za industrijsku pilanu predstavljeni na sajmu LIGNA 2023

16.05.2023

“Wood-Mizer Systems” linije za piljenje moderno su i sveobuhvatno tehnološko rješenje za poduzeća koja žele povećati učinkovitost i automatizirati proizvodne procese. Sve linije mogu se fleksibilno konfigurirati kako bi zadovoljile potrebe kupaca, dok tehnička usluga i podrška svjetske klase osiguravaju korištenje i održavanje bez problema.

Wood-Mizer je predstavio svoje najbolje strojeve i rješenja za obradu drveta na sajmu LIGNA 2023

15.05.2023

Tijekom najvećeg europskog sajma drvne industrije LIGNA, Wood-Mizer je predstavio svoju cjelokupnu ponudu proizvoda za preradu drva, uključujući poznatu seriju strojeva za obradu drva i opreme za izradu gotovih proizvoda iz drva. Među najprodavanijim modelima, Wood-Mizer je predstavio svoje najnovije strojeve i rješenja za drvnu industriju – blanjalicu “MP280” i pilu za ploče “MS750”.

Wood-Mizer predstavlja inovativna rješenja u pilanskoj obradi drva na sajmu LIGNA 2023

05.04.2023

Wood-Mizer se sprema predstaviti svoje najnovije pilane i strojeve za obradu drva na sajmu LIGNA 2023, mnogim kupcima, uključujući velike i srednje pilanare, mala poduzeća, poljoprivrednike, obrtnike i hobiste.

Usmjeravanje na produktivnost: Pilanska linija Wood-Mizer “LT70 HEAVY-DUTY”

02.06.2021

Wood-Mizer najavljuje novu emisiju “UŽIVO”, kojom predstavlja jedan od najtežih strojeva za piljenje Wood-Mizer-a, “LT70 HEAVY-DUTY”, u okruženju s okrajčivaćem “EG300”, utovarnim rampama i stolom za sortiranje obrafaka. Internetska prezentacija zakazana je za 10. lipnja 2021. godine, a bit će dostupna i kao YouTube film.

Kako poboljšati rad tračne pile? Nova video-serija “Wood-Mizer UŽIVO”!

28.04.2021

Wood-Mizer poziva na seriju “UŽIVO” prezentacija posvećenih tračnim pilama, ili preciznije, izoštravanju, razvrtanju i odabiru vrste tračne pile. Tijekom “UŽIVO” prijenosa, stručnjaci za Wood-Mizera razgovarati će o boljoj praksi održavanja tračnih pila, predstaviti potrebne servisne alate i podijeliti neka praktična znanja.

Predmeti od 1 do 6 od ukupno 7

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!