MP160 blanjalica i debljača tvrtke Wood-Mizer – novi je stroj 2-u-1, za proizvođače namještaja i stolarske radionice

Wood-Mizer MP160 planer
20.12.2019

 

Wood-Mizer je izradio blanjalicu i debljaču MP160, novi stroj – dva-u-jedan - za proizvodnju ravnih i četvrtastih, točno dimenzioniranih dasaka i građe. Učinkovit i kompaktan, MP160 mijenja oblovinu ili grubo piljeno drvo u savršeno dimenzioniranu građu.

MP160 ima jedan vodoravni rezač koji radi na dvije radne ploče od lijevanog željeza - gornji stol za blanjanje i donji stol za debljinu. Stoga nisu potrebne nikakve izmjene za prebacivanje između blanjanja i debljanja. Jednostavno se prebacujte između dvije funkcije bez zaustavljanja stroja i otsisavanja blanjevine. Započnite ravnanje pomoću gornje ploče za blanjanje - čineći dvije susjedne strane savršeno ravne i točno pod pravim kutom jedna prema drugoj. Zatim upotrijebite donji stol kako bi posljednje dvije strane bile paralelne s prve dve, te debljajte obradak do konačnih dimenzija.

Zaštitna ograda čuva ruke operatera tijekom rada. Ograda može se nagnuti do 45 stupnjeva za spajanje poduprtih ploča. Gornji i donji stol mogu se po potrebi prilagoditi, a ulazni i izlazni stolovi uvijek ostaju paralelni. Izlazni stol se može fino podešavati. Dva pogonska valjka izvlače obradak ispod noža sa gornje strane. Napajanje ima industrijsku mjenjačku kutiju.

Vrhunske značajke blanjalice / debljače MP160

  • Postupak od 4 koraka za izradu kvadratnog i ravnog obradka
  • Za proizvođače namještaja, prozora, vrata i još mnogo toga.
  • Koristite ravnanje i debljanje bez dodatnih podešavanja između načina rada.

"Blanjalica/debljiča MP160 je ono, što svaka radionica treba", rekao je Robert Baginski, predsjednik Wood-Mizer Industries. “S ovim novim kompaktnim i učinkovitim strojem za blanjanje, koji se koristi u kombinaciji s Wood-Mizer pilanom, naši kupci mogu sami proizvesti drvenu građu za izradu namještaja”.

Wood-Mizerov ugled, kao svjetskog proizvođača i dobavljača uskih tračnih pilana, sada se širi, jer sada nudi cijeli niz opreme, koja bez problema može pretvoriti trupce u obrađeno drvo, i konačno, u gotove proizvode od drveta.

 

 

  

 

  

 

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!