Sustav upravljanja kvalitetom usklađen sa standardima ISO 9001 u Wood-Mizeru

Quality Management System with ISO 9001 at Wood-Mizer is already 21 years old!
03.03.2023

 

Prije više od 20 godina, Wood-Mizer je implementirao sustav upravljanja kvalitetom za proizvodnju tračnih pila za pilane i usluge održavanja.

Wood-Mizer je prvi ISO 9001 certifikat primio 3. ožujka 2003. od britanskog certifikacijskog ureda Lloyd’s Register Quality Assurance, čime je potvrđeno da je sustav upravljanja kvalitetom koji se koristi u tvrtki usklađen s međunarodnom normom ISO 9001. Od tada se certifikat redovito ažurira. jer Wood-Mizer kupcima kontinuirano isporučuje najkvalitetnije oštrice pilane i usluge održavanja pilanskih tračnih pila.

 

 

One tvrtke, čiji je sustav upravljanja kvalitetom certificiran s ISO 9001, dobro su percipirane i imaju povjerenje kupaca, budući da su napori tih tvrtki usmjereni na ispunjavanje očekivanja i zahtjeva kupaca uz podizanje razine zadovoljstva kupaca.

Sa stajališta poduzeća, sustav upravljanja kvalitetom osigurava čvrstu poziciju na tržištu, omogućavajući još učinkovitije planiranje, sveobuhvatan nadzor nad tekućim procesima i općenito kontinuirano poboljšanje svih operacija.

U Wood-Mizeru, potvrda uključenosti tvrtke u kontinuirano poboljšanje kvalitete ogleda se u izjavi o politici kvalitete: „Izjavljujemo da poduzimamo radnje vezane uz stalno poboljšanje svih operacija tvrtke, uključujući povećanje zadovoljstva naših zaposlenika i ponudu dobre atmosfere na poslu, što dodatno rezultira stvaranjem mogućnosti proizvodnje proizvoda vrhunske kvalitete. Alat za unapređenje postupaka politike kvalitete, je implementiran i kontinuirano dograđivan, Sustav upravljanja kvalitetom usklađen s normom ISO 9001:2015”.

 

 

***

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!