PL

Poljski poduzetnik uspio u poslu s obradom drveta pomoću pilane Wood-Mizer

Poljski poduzetnik Zygmunt Koss, govori o tome, kako je pronašao strast prema obradi drva i kako je postigao uspjeh u poslu zahvaljujući odgovarajućoj tehnologiji.

Poljski poduzetnik izrađuje unikatni namještaj od starog drveta i artefakata iz prošlosti

"Priroda nas čini sretnima"-misao je vodilja za Kamila Brodu, poduzetnika iz Skarżysko-Kamienna, Poljska. Kamil je 20 godina radio u financijskim institucijama sve dok nije odlučio ostvariti svoje snove o obradi drveta. Njegova tvrtka “OLD Mountains” osnovana je za izradu namještaja i svakodnevnih predmeta od drvnog otpada, povezujući ga s čelikom, betonom, staklom i nečim drugim - izvorna filozofija vezana za ove jedinstvene proizvode, koje Kamil želi prenijeti svojim kupcima.

Poljska tvornica vrhunskog namještaja osvajila tržište s pilanom Wood-Mizer “WB2000”

FAGUS, tvornica drvenih proizvoda iz Poljskog Sępólno Krajeńskie, obiteljska je tvrtka koja se temelji na tradiciji i dugogodišnjem iskustvu. Specijalizirana je za proizvodnju namještaja od punog drveta, uglavnom od hrasta i bukve. Njihov vrhunski namještaj dizajniran je za spavaće sobe, dnevne sobe i blagovaonice.

Pilanska linija Wood-Mizer u poljskom poduzeću MEBLOHIT

Zahvaljujući Wood-Mizer-ovoj liniji pilana poljski proizvođač paleta povećao je produktivnost I zadržao isti broj zaposlenika.

Prva instalacija za HR250 u Poljskoj: proizvođač paleta izvještava o impresivnim promjenama u svojoj proizvodnji

Obiteljsko poduzeće „AMESCO“ koje proizvodi palete i ostalo drvenu amabalažu u poljskom selu Szczytkowice, izvještava o povećanju učinkovitost,i zbog ugradnje nove vodoravne raspiljivačice HR250 sa dvije tračne pile u proizvodnu liniju.

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!