Wood-Mizer WB2000 industrijska pilana vrhunskih performansi

Video je opremljen titlovima. Da biste preveli titlove na svoj jezik, kliknite gumb "Postavke" u donjem desnom kutu videa, odaberite "Prevedi titlove" i odaberite svoj jezik.

Wood-Mizer predstavlja “WB2000” industrijsku pilanu visokih performansi koja je projektirana posebno da zadovolji potrebe visokoproizvodnih tržišta obrade drva. Uspješno instalirana i radi na šest kontinenata od svog prvog predstavljanja, “WB2000” proširuje svestranost i pristupačnost industrijske pilane visokih performansi i pruža uslugu svjetske klase uz podršku vodeće distribucijske mreže Wood-Mizera.

Sposobna za piljenje s 50 mm, 75 mm i 100 mm širine tračnim pilama za pilanu, “WB2000” kombinira povećani prinos tehnologije tračmih pila s uskim propiljkom s izdržljivošću i pouzdanošću, koje zahtijevaju visokoproduktivni poslovi. Osim toga, tralne pile na “WB2000” mogu se naoštriti brzom, preciznom i pristupačnom CBN tehnologijom bruseva, umjesto da se oslanjaju na stručnost i skupe resurse profesionalne brusione pila.

 

 

Imajući značajke visokih performansi, “WB2000” uključuje snažan električni motor od 30kW ili 37kW, konstrukciju za teške uvjete rada, malo održavanja, video sustav s 2 kamere uživo i učinkovit rad s preciznim sustavima za piljenje mekog drva velikog promjera, tvrdog drva i tropskih balvana. “WB2000” se može koristiti kao samostalna pilana za potpunu obradu trupaca ili kao dodatak postojećem sustavu za obradu nepravilnih trupaca ili proizvodnju prilagođenih narudžbi.

 

“WB2000” tehničke karakteristike industrijske pilane visokih performansi

  • Izdržljiva konstrukcija na dvije tračnice, gornji dio sa tralnom pilom na četverostrukim stupovima
  • Izvedba s listovima pila širine 50 mm, 75 mm i 100 mm
  • Težina trupaca do 6 tona
  • Prijenos rada uživo sa video sustavom s 2 kamere (plus 2 po izboru)

Elektroničko upravljanje i povišena kontrolno sjedište operatera, omogućuju jednom operateru da upravlja svim funkcijama piljenja i hidrauličkog rukovanja trupcima, dok zadržava jasan pregled proizvodnje. Napredne postavke prikazane su na HMI ekranu osjetljivom na dodir, koji prikazuje dimenzije piljenice ili četvrtaka zajedno s trenutnom visinom lista tračne pile, brzinu piljenja i snagu piljenja. Uz to, «deluxe» upravljačke palice operateru pružaju preciznu kontrolu nad svim funkcijama piljenja i rukovanja trupcima, te imaju proporcionalnu hidrauličku kontrolu brzine. Funkcije hidrauličkog rukovanja trupcima uključuju dvostruku stezaljku za trupce, okomite bočne naslone, dvosmjerni lančani okretač trupaca i pogonske valjke za pozicioniranje trupaca i uklanjanje gotovih piljenica.

 

 

Wood-Mizerova “WB2000” industrijska pilana visokih performansi sada je dostupna diljem svijeta. Obratite se svom lokalnom Wood-Mizer predstavniku za narudžbu. Za više informacija posjetite stranicu proizvoda “WB2000”.


***

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!