“DoubleHARD” tračne pile

Po Wood-Mizer, Europe

 


Terenski testirane u zahtjevnim primjenama piljenja u cijelom svijetu, Wood-Mizerove “DoubleHARD-dvostruko otvrdnute” tračne pile su vodeći na listi pilanskih tračne pila, kojoj pilari vjeruju desetljećima. Tračne pile “DoubleHARD” dobile su svoje ime jer ih Wood-Mizer radi sa visokokvalitetnim legiranim čelikom i indukcijom stvrdnjava vrh zuba, što rezultira izdržljivom i pouzdanom tračne pilom, koja pruža dvostruko veću žilavost i oštrinu dvostruko duljeg vijeka, u odnosu na standardne tračne pile iz ugljičnog čelika.

 

 

Postoji razlog zašto su “DoubleHARD” jedne od najpopularnijih listova tračnih pila u industriji. “DoubleHARD” tračne pile su čvrste, izdržljive i neće se istrošiti prerano. Svaki zub je precizno namješten sa kompjuterski kontroliranom opremom i potpuno profiliran od vrha do vrha pomoću superabrazivne CBN tehnologije brušenja, kako bi se osigurala najkvalitetnija izvedba tračne pile, za bilo koju vrstu primjene piljenja. Sve Wood-Mizerove tračne pile provjerene su kvalitete za rad, tijekom više od 100 testova i inspekcija od odabira sirovina do završnog probnog piljenja.

 

 

Evo što vlasnici pilana Wood-Mizera, kažu o tračnoj pili “DoubleHARD”.

"Na našoj farmi ispiljujemo debla hrasta samo ovim tračnim pilama. Nikada nismo imali problema s tipom “DoubleHARD", kaže vlasnik farme Copford Alex Gingell iz Engleske.

"Probao sam različite tračne pile, ali na kraju sam odabrao tračne “DoubleHARD” zbog njihovog dužeg vijeka trajanja. Oni imaj najbolju cijenu u odnosu na volumen piljenog proizvoda. Upotreba tračnih pila “DoubleHARD”se isplatila", kaže Oleksandr Gaydarzhi, vlasnik pilane iz Ukrajine.

"List tračne pila “DoubleHARD” je vrlo dobar i vrlo cjenpvno pristupačan. Izvrstan je za piljenje i tvrdog i mekog drveta”, kaže Mohd Nazmi, školski učitelj i stolar iz Malezije koji je otvorio svoju trgovinu namještajem.

 

 

S više od 100.000 pilanskih strojeva, koje rade u više od 100 zemalja, Wood-Mizer je posvećen proizvodnji profila tračnih pila, koji mogu ispiliti bilo koju vrstu drveta u bilo kojem dijelu svijeta. Wood-Mizer nudi tračne pile “DoubleHARD” u širokom rasponu širina, debljina i profila prikladnih za uobičajene i specijaliziranije potrebe piljenja. Veliki izbor vrsta tračnih pila “DoubleHARD” nudi neusporedivu fleksibilnost piljenja na širom svijeta, bilo da trebate pilit smrznuta debla, meko drvo, tvrdo drvo, čvorasto drvo ili u situacijama kada je rez kritičan.

 

 

- Čvrsti, višenamjenski napadni kut i profil zuba s dobrim kapacitetom pazuha za veće konjske snage (25 KS (18 kW) ili više) piljenje tvrdog drveta.

Turbo 7 - Dostupan samo od Wood-Mizera, ovaj profil visokih performansi s agresivnim leđnim kutom od 39°, konstruiran je posebno za ekstremno i egzotično tvrdo drvo pri piljenju s opremom veće snage (25 KS ili više).

Turbo 747 – Dostupan samo od Wood-Mizera, ovaj profil je kompatibilan sa svim razinama konjskih snaga i ima dublje pazuho za povećano uklanjanje piljevine, ekstremni leđni kut od 47° za veće brzine piljenja i oštre vrhove prodiranja za povećanu točnost piljenja.

- Idealna tračna pila sa napadnim kutem 9° za manje konjske snage (24 KS-18 kW ili manje) za piljenje smrznutog drva, tvrdog drva i trupaca malog promjera.

10° - Vrlo popularna višenamjenska tračna pile za sve razine pogona KS/kW snaga za piljenje miješanog tvrdog drveta kao što su crveni hrast, trešnja, orah, meki javor i topola.

Vortex™ - Dostupan samo od Wood-Mizera, ovaj jedinstveni profil za uklanjanje piljevine ima veći kapacitet pazuha za uklanjanje piljevine sa piljenica.

Obratite se lokalnom predstavniku Wood-Mizera kako biste naručili noževe “DoubleHARD”.

 

Nabavite besplatnu E-knjigu

Saznajte kako poboljšati učinak lista tračne pile i produljiti njegov vijek trajanja. Pretplatite se na naš bilten i nabavite E-knjigu koja pokriva deset najvažnijih tema o listovima tračnih pila i veze do korisnih videozapisa.

Subscribing indicates your consent to get email updates from Wood-Mizer and acceptance of Wood-Mizer's Privacy Policy terms.

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!