Kako povećati proizvodnju i iskorištenje drva

 

Uz Wood-Mizerove strojeve, povećanje obujma pilanske proizvodnje i iskorišteje drveta je pristupačan i inteligentan posao. Nadogradite svoju pilanarsku radnju i poboljšajte produktivnost dodavanjem raspiljivačice i okrajčivača na svoju liniju pilane.


Prvi korak: Iskoristite najveći prinos od svakog trupca

Napravite pametan prvi korak i pilite svoje trupce s “LX” ili “LT” pilanom od Wood-Mizera. Wood-Mizer proizvodi niz uskotračnih pilana, u rasponu od male i fleksibilne pilane “LT15” do teške i robusne pilane “LT70”. Poznat po svojoj jednostavnosti rada i tehnologiji lista tračne pile s uskim rezom, osigurat će vam da dobijenje najvećeg prinosa od svakog trupca.

 

 

Sljedeći korak: Povećajte produktivnost

Poboljšajte produktivnost s jednim od mnogih Wood-Mizer okrajčivača piljenica iz “EG” asortimana strojeva. Uporaba okrajčivača piljenica povećava vrijednost grubo piljene građe, dok štedi vrijeme i rad, koji biste uzalud potrošili, kad biste rubili daske na pilani. Korištenje kružnih pila također će imati manje izmjena tračnih pila po smjeni.

 

 

Napredni korak: poboljšajte oporavak od drva niske vrijednosti

Dodajte raspiljivačicu za ponovno piljenje građe iz Wood-Mizerovog “HR” asortimana za više poslovnih rezultata. Ovi strojevi učinkovito dotjeruju vrijednu građu iz ploča male vrijednosti, što ponovno piljenje čini isplativom investicijom.

 

 

Ako želite unaprijediti svoju pilanu sa strojevima koji vam donose novac, budite mudriji - s Wood-Mizerom.

Obratite se lokalnom Wood-Mizer predstavniku kako biste saznali više.

 

***

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!