Kako sigurno raspakirati tračne pile

Po Wood-Mizer, Europe

 

Pogledajte video-vodič, kako sigurno izvaditi tračne pile iz kutije s ravnim pakiranjem i pripremiti ih za piljenje.

Kada stignu vaše tračne pile za Vašu pilanu, važno je znati kako ih sigurno raspakirati i pripremiti za piljenje. Uvijek nosite zaštitne naočale i rukavice, kada rukujete sa tračnim pilama.

1. Slijedite upute otisnute na kutiji, kako biste bili sigurni da je odgovarajuća strana  okrenuta prema gore. Nožem prerežite trake za pakiranje i otvorite kutiju.

 

unpack 1unpack 1
unpack 2unpack 2

 

2. Prije vađenja tračnih pila iz kutije, provjerite jesu li zupci tračne pile okrenuti od vašeg tijela i da metalna kopča učvršćuje tračne pile. Odrežite plastični zatvarač koji drži oštrice zajedno.

 

meta clipmeta clip

 

3. Za tračne pile, pakirane u perece u kutiji s ravnim pakiranjem, uhvatite najnutarnju tračnu pilau. Oslobodite ga od preostalih tračnih pila u kutiji i stisnite kako biste ga proveli kroz otvor metalne kopče.

 

guidebladeguideblade

 

4. Čvrsto držite oslobođenu tračnu pilu u rukama, kako biste je nastavili izvlačiti iz kutije.

 

free bladefree blade

Nabavite besplatnu E-knjigu

Saznajte kako poboljšati učinak lista tračne pile i produljiti njegov vijek trajanja. Pretplatite se na naš bilten i nabavite E-knjigu koja pokriva deset najvažnijih tema o listovima tračnih pila i veze do korisnih videozapisa.

Subscribing indicates your consent to get email updates from Wood-Mizer and acceptance of Wood-Mizer's Privacy Policy terms.

***

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!