Priče

Wood-Mizerova MP360 blanjalica/profilirka donosi veće profite u “Highlands Sawmill” pilani

Wood-Mizerova MP360 blanjalica / profilirka dodana je u dvije linije pilana Wood-Mizer u “Highlands Sawmill” u Južnoj Africi, čime je poduzeću omogućna veća profitabilnost.

Nadograđena stara stolarska radionica u Njemačkoj

Wood-Mizer-ova MP360 blanjalica/profilirka poboljšava brzinu i preciznost obrade drva u njemačkoj stolarskoj radionici, koja je upisana u povijesnu baštinu.

Malezijska tvrtka povećala pogona radi bržeg i produktivnijeg piljenja trupaca uskim pilama

Ova obiteljska pilana u Terengganuu, u Maleziji, pokazuje kako čak i male tvrtke mogu imati koristi od modernih i učinkovitijih strojeva za piljenje.

Izrada daski stojećih godpva za rezanje u Novoj Škotskoj, Kanada

Smješten na otoku Cape Breton u Novoj Škotskoj, obrt "Larch Wood Canada" izrađuje ploče stojećih godova za kućanstva iz ariševih stabala. Osim lijepih boja i uzoraka linija, koj ima ariš, drvo se specijalizira za daske za rezanje u kućanstvu, jer su izdržljive i imaju samo-izliječujuću površinu za rezanje.

Američka kuća iz snova

Ako vam život daje limune, napravite limunadu! To je učinio Mack Lowery. Nakon što je njegov dom izgorio u masivnoj vatri, Mack Lowery je koristio 50 ha šumskog zemljišta za izgradnju kuće od 240 m² za svoju obitelj.

Mala kućica za proizvodnju šećera od javora na obiteljskom gospodarstvu

Uporabom Wood-Mizer LT40 pilane, Herbert Butterfield na svojoj obiteljskoj farmi u Charlotteu u Michiganu sagradio je malu štalu od bijelog bora i jasena. Ovaj štagalj je napravljen za proizvodnju šećera od javorovog sirupa.

Kupili smo puno većI stroj od onog koji smo htjeli kupiti. Veoma nam je drago zbog našeg izbora.

Nizozemski proizvođač jedinstvenih drvenih proizvoda objašnjava zašto je odabrao pilanu WB2000 i što joj se sviđa u njenom radu.

Norveška tvrtka prerade trupaca obnovila strojni park sa pilom “LT70”

Od udobnih brvnara na jezeru do luksuznih drvenih kuća za odmor, ova norveška tvrtka sve to radi sa svojom novom pilom Wood-Mizer “LT70”.

Restauriranje kućica od drva: od hobija do posla

Za mnoge vlasnike Wood-Mizer pilana, obrada drveta počinje kao hobi, a vremenom se pretvara u pravi posao koji donosi ne samo zadovoljstvo, već i prihod.

URADI SAM: sudoper za drvo i radna ploha za seosku kuću

Eric Means iskoristio je trupac crnog oraha da ispili 1,2 m3 piljenica za jedinstveni kuhinjksi radni stol u drvenoj kući.

Predmeti od 81 do 90 od ukupno 113

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!