Priče

Prva instalacija za HR250 u Poljskoj: proizvođač paleta izvještava o impresivnim promjenama u svojoj proizvodnji

Obiteljsko poduzeće „AMESCO“ koje proizvodi palete i ostalo drvenu amabalažu u poljskom selu Szczytkowice, izvještava o povećanju učinkovitost,i zbog ugradnje nove vodoravne raspiljivačice HR250 sa dvije tračne pile u proizvodnu liniju.

Sa pilanom, hobi izrada drvenih podloga može se pretvoriti u uspješnu malu tvrtku

Šveđanin Nils Ohlin govori kako planira i priprema promjenu dosadašnjeg redovitog uredskog posla u kreativnu proizvodnju drvenih podova.

Pilana Wood-Mizer LT15 i blanjalica piljenica I trupaca MP100 u radu s kućama iz drveta u Češkoj

Za “Hanis Log Homes” u Češkoj izgradnja kuća iz trupaca veliki je posao. Zapošljavajući više od 50 obrtnika i proizvodeći sve više kuća iz trupaca svake godine, tvrtka se specijalizirala za prilagođene dizajne kuća, koji uistinu prikazuju prirodne ljepote drveta.

Wood-Mizerova pilana ispiljuje potopljene trupce hrasta lužnjaka

Prošle godine, tijekom akcije jaružanja u poplavnim područjima rijeke Elbe na jugu njemačkog grada Hamburga, otkriven je misteriozan nalaz u teškoj, vlažnoj zemlji: crni potopljeni hrastov trupac.

Novi video! Budite prvi koji će gledati – “Pilanarska sjećanja”

Od obrade drva u mladoj dobi do pilane, s bratom i sinom pilar opisuje svoj put življenja sa drvetom i nade, koje proizlazi iz njegove ljubavi prema drva.

30 godina piljenja u Walesu s pet Wood-Mizer pilana

Teško je povjerovati, ali David Jones, poljoprivrednik iz malog sela Bala u sjevernom Walesu, pripremao se za potpuno drugačiju karijeru.

Thailandska kompanija paleta udvostručuje produktivnost s jednom raspiljivačicom Wood-Mizera

Moderna tvornica paleta zamijenila je svoje dvije okomite tračne pile sa jednom Wood-Mizerovom raspilivačicom i udvostručila svoju produktivnost piljenja.

“ZEN” stolice i umjetnost obrade drveta

U podnožju planine Fuji u Japanu, svjetski poznati drvoprerađivač Tak Yoshino, stvara prilagođene, ručno izrađene stolice, koje promoviraju pravilno i zdravo sjedenje, primjenom prakticiranja “Zena”.

Britanski inženjer koristi LT40 kako bi promijenio svoju karijeru

Sa Wood-Mizer LT40 pilanom, Paul Grainger napravio je put od prodaje otpadnog drva na eBayu kako bi postao unutarnji dio višemilijunske investicije renoviranja luksuznog ruralnog hotela.

Wood-Mizerova MP360 blanjalica/profilirka donosi veće profite u “Highlands Sawmill” pilani

Wood-Mizerova MP360 blanjalica / profilirka dodana je u dvije linije pilana Wood-Mizer u “Highlands Sawmill” u Južnoj Africi, čime je poduzeću omogućna veća profitabilnost.

Predmeti od 71 do 80 od ukupno 112

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!