Proizvodnja najmeštaja

Stolarska radionica u Sloveniji radi sa pilanom od Wood-Mizera

Vlasnik slovenskog stolarskog poduzeća Jože Moric dijeli osnovno znanje iz svog 40 i više godina iskustva, u obradi drva. "Ako ste blagoslovljeni strašću za obradom drveta u ranoj dobi, lakše ćete uživati u onome što radite cijeli život", smatra on.

Piljenje u tvrtki za proizvodnju drvenih vrata u Indoneziji

Mudrim ulaganjem u opremu za pilane, indonezijski proizvođač vrata poboljšao je kvalitetu drveta, optimizirao produktivnost i povećao prinose vrijednog tropskog drva.

Izrada drvnog namještaja u Donjoj Saskoj, Njemačka

Veliki trupci često su jeftini, ali ih je teže rukovati; mogu ih obraditi samo neki drvodjelci. No, te poteškoće nisu zaustavile Jana Nartena, mladog drvodjelca iz Njemačke koji pili trupce velikih promjera i izrađuje unikatni drvni namještaj.

Zamjena starih pilana modernom opremom u Indoneziji

Kako rastu cijene trupaca, potrreba da je veče iskorištenje od svakog trupca, dovelo je ovu indonezijsku tvrtku da modernizira svoje pilane.

Umirovljeni inženjer pilanari i obrađuje drvo u francuskim Alpama

Henri Kurzaj je francuski poduzetnik poljskog podrijetla, koji se bavi drvetom gotovo šest godina. Njegova tvrtka ”Forest-Ethik” bavi se dizajnom i konceptom originalnih proizvoda od drva od domaćeg drveta.

Poljski poduzetnik izrađuje unikatni namještaj od starog drveta i artefakata iz prošlosti

"Priroda nas čini sretnima"-misao je vodilja za Kamila Brodu, poduzetnika iz Skarżysko-Kamienna, Poljska. Kamil je 20 godina radio u financijskim institucijama sve dok nije odlučio ostvariti svoje snove o obradi drveta. Njegova tvrtka “OLD Mountains” osnovana je za izradu namještaja i svakodnevnih predmeta od drvnog otpada, povezujući ga s čelikom, betonom, staklom i nečim drugim - izvorna filozofija vezana za ove jedinstvene proizvode, koje Kamil želi prenijeti svojim kupcima.

Predmeti od 1 do 6 od ukupno 13

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!