Proizvodnja najmeštaja

Stolarska radionica u Njemačkoj ispiljuje ogromne hrastove trupce sa pilanom WM1000

Kada su se Heiner Schäfers i Aron Keidel, dva ljubitelja drva i prekrasnih proizvoda od drva, upoznali u majstorskoj stolarskoj školi u Njemačkoj, nastala je sjajna ideja. Započeli su zajedno prije 10 godina, a danas vode zaista jedinstveni posao u Recklinghausenu u Njemačkoj.

Obiteljsko poduzeće nadograđuje pilanu u Danskoj

„Kad sam prvi put ušao u pilanarski posao i uspio ostvariti profit, shvatio sam kako je lako upravljati strojem-pilanom i koliko je to zanimljivo. Nadahnjuje me rad u pilani svaki dan”, kaže Thomas Andersen, vlasnik pilane Varming u Danskoj.

Poljska tvornica vrhunskog namještaja osvajila tržište s pilanom Wood-Mizer “WB2000”

FAGUS, tvornica drvenih proizvoda iz Poljskog Sępólno Krajeńskie, obiteljska je tvrtka koja se temelji na tradiciji i dugogodišnjem iskustvu. Specijalizirana je za proizvodnju namještaja od punog drveta, uglavnom od hrasta i bukve. Njihov vrhunski namještaj dizajniran je za spavaće sobe, dnevne sobe i blagovaonice.

URADI SAM: sudoper za drvo i radna ploha za seosku kuću

Eric Means iskoristio je trupac crnog oraha da ispili 1,2 m3 piljenica za jedinstveni kuhinjksi radni stol u drvenoj kući.

Dodajte blanjalicu/profilirku u vašu pilanu i pristupite većim tržištima

Od piljenja trupaca do oblikovanja građe i izrade gotovih podova - jedan Škot to sve čini sa Wood-Mizer opremom.

Iskustvo Filipina: ilegalno oboreni trupci pretvoreni u 146.000 školskih stolova

Postoji mnogo zemalja koje pokušavaju potpuno zaustaviti proces ilegalne sječe. Filipini su pronašli jedinstveni, kreativan i ekonomičan način rješavanje tog problema uz pomoć pilana Wood-Mizer.

Predmeti od 7 do 12 od ukupno 13

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!