FR

Razvijanje obiteljskog poslovanja s pilanama Wood-Mizer na Azurnoj obali, Francuska

Tvrtka “Spinelli Palanca Services” ima više od stoljeća iskustva u sječi, krčenju, orezivanju I iskorištavanju drveća. Obiteljska tvrtka osnovana je 1912. Godine, I razvijana je generacijama. Godine 2014. Posao su preuzela dva strastvena drvoprerađivača – Sebastian Spinelli I njegov partner Cyril Palanca. Kako bi nastavili obiteljsko naslijeđe uz očuvanje najbolje kvalitete usluge.

Izgradnja pastirskih koliba s Wood-Mizer strojevima u francuskim Alpama

Uz gradnju kvalitetnih brvnara za pastire, Aleksander Salicis, stolar iz Plan du Verdon u francuskim Alpama koristi lokalno drvo za pružanje stolarskih usluga i proizvoda za svoje kupce. Aleksander upravlja s više Wood-Mizer strojeva za svoju tvrtku- pilanu i obradu drva, Salicis Charpente.

Mobilna pilana u planinama Francuske: piljenje u bilo koje godišnje doba!

S Wood-Mizer “LT70” mobilnom pilanom, francuski pilanar Serge Jourdan, raspiljuje lokalne trupce za stolare, izrađuje piljenje po narudžbi i dostupan je u bilo kojem trenutku za pomoć drugim korisnicima pilane Wood-Mizer, u dolini Haut-Verdon u Beauvezeru.

Piljenje u francuskim Alpama s Wood-Mizerovom “LT70” mobilnom pilanom

Koja je pilana najbolja za rad u planinskim područjima? Pilana u Alpama zahtijeva puno posebnosti i odlučnosti lokalnih pilanara. Vuča pilane po planinskim cestama može biti izazov, čak i za najiskusnije pilanare. Osim vještina i praktičnog znanja o drvetu, potrebna im je i odgovarajuća oprema za piljenje, kako bi dobro obavljali svoj posao.

Pilana u francuskim Alpama: ljepota drva u svakom projektu

Yvan Cometto, stolar iz malog sela u francuskim Alpama, izrađuje drvene proizvode od lokalnog drva koristeći Wood-Mizer pilanu. U svojoj tvrtki “YC Charpente”, Yvan radi s drvetom otkrivajući njegovu ljepotu. – Ovo mjesto ne bih mijenjao ni za što drugo na svijetu – priznaje sa smiješkom.

Predmeti od 1 do 5 od ukupno 6

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!