GB-ENG

Mudra upotreba urbanih stabala u Londonu

Londonska platana (Platanus x acerifolia) je hibrid američke platane i Oriental Planetree. Jedna od platana rasla je u ulici Eric, stvarajući divan dom za bube i insekte i udisala 130-ak godina smog starog londonskog ugljika. No, bum izgradnje u East Endu u Londonu tijekom posljednjih desetljeća učinio je stablo nesigurnim, pa je odlučeno da se drvo posiječe. S ponovnim porastom interesa za kupnju lokalnih proizvoda, urbano drvo je vrijedan resurs koji može privući ekološki osviještene kupce namještaja.

UK Farmer koristi LT20 pilanu za povećanje prihoda

Posljednjeg desetljeća Henry Brown iz North Yorkshire Moorsa, uspješno je proširio ponudu i time učinio “Grange Farm” profitabilnijom, dodajući u svoju ponudu vikendice i prodaju građe, te tako učinio seosko brdsko gospodarstvo održivim za svoju rastuću obitelj.

Britanski inženjer koristi LT40 kako bi promijenio svoju karijeru

Sa Wood-Mizer LT40 pilanom, Paul Grainger napravio je put od prodaje otpadnog drva na eBayu kako bi postao unutarnji dio višemilijunske investicije renoviranja luksuznog ruralnog hotela.

Stolarska radionica specijalizirana je za izradu drvenih podnožja za mostove i znakova za pješačke staze

Drveni mostovi i putokazi na javnim pješačkim stazama u Engleskoj otvaraju mogućnosti za aktivnosti na otvorenom i šetnje u prirodi.

Veličina je bitna

Širokotračna pilana WB2000 pomogla je svom vlasniku u Velikoj Britaniji da započne s piljenje većih trupaca i time pobijedi na natjecanju s termoelektranama.

Neobična ideja sa Wood Mizer-ovom pilanom: sjenica za dnevni boravak u vrtu

Wood-Mizer pilana može biti korisna ne samo u poslovnom pilanarstvu. Ljudi stvaraju jako puno zanimljivih projekata s drvetom koje su si ispilili na svojim Wood Mizer pilanama.

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!