CA

Bivši električar sagradio kuću iz snova u Kanadi

Nathan Shewchuk ostvario je svoj životni san o izgradnji vlastitog doma uz osam godina napornog rada i predanosti, zajedno s nekoliko pomoćnika i Wood-Mizer-prijenosnom pilanom.

Kanadsko iskustvo: izgradnja staklenika

Godinama je Stan Kujala sanjao o izgradnji staklenika na svom imanju uz jezero u Port Alberniju, u Britanskoj Kolumbiji. "Moja supruga i ja smo godinama strastveni vrtlari", rekao je Stan. “Oduvijek smo željeli izgraditi staklenik kako bismo produžili sezonu vegetacije”.

Inspirativni projekt iz Kanade: Izgradnja pansiona na strani Creek-potoka

Hodajte preko malog pješačkog mosta od glavne zgrade Andrewa Koesslera u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi i pronaći će te njegovu najnoviju kreaciju - slikovitu pansion uz potok s potkrovljem, s bračnim krevetom, prostorom za sjedenje na katu i čajnom kuhinjom i tekućom vodom.

Izrada daski stojećih godpva za rezanje u Novoj Škotskoj, Kanada

Smješten na otoku Cape Breton u Novoj Škotskoj, obrt "Larch Wood Canada" izrađuje ploče stojećih godova za kućanstva iz ariševih stabala. Osim lijepih boja i uzoraka linija, koj ima ariš, drvo se specijalizira za daske za rezanje u kućanstvu, jer su izdržljive i imaju samo-izliječujuću površinu za rezanje.

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!