Vijesti o tvrtki

Pročitajte “online” hrvatsko izdanje časopisa Wood-Mizer

27.09.2023

Nove mobilne pilane i strojevi za obradu drva, svježe novosti s izložbe LIGNA i priča o proizvođaču namještaja iz Njemačke – sve te teme i više u najnovijem časopisu „Wood-Mizer novosti“, koji možete čitati “online” ili preuzeti kao PDF datoteku.

Sustav upravljanja kvalitetom usklađen sa standardima ISO 9001 u Wood-Mizeru

03.03.2023

Prije više od 20 godina, Wood-Mizer je implementirao sustav upravljanja kvalitetom za proizvodnju tračnih pila za pilane i usluge održavanja. Wood-Mizer je prvi ISO 9001 certifikat primio 3. ožujka 2003. od britanskog certifikacijskog ureda Lloyd’s Register Quality Assurance, čime je potvrđeno da je sustav upravljanja kvalitetom koji se koristi u tvrtki usklađen s međunarodnom normom ISO 9001. Od tada se certifikat redovito ažurira. jer Wood-Mizer kupcima kontinuirano isporučuje najkvalitetnije oštrice pilane i usluge održavanja pilanskih tračnih pila.

Wood-Mizerovi proizvodi pomažu u edukaciji o odgovornom piljenju

05.10.2022

Održivo i pažljivo gospodarenje drvnim resursima od šume do konačnog oblika može doprinijeti očuvanju bogatih i uspješnih šuma za sljedeće generacije. Wood-Mizerove pilane pomažu u održavanju šuma, parkova i drugih zelenih površina koje služe prirodi i okolnim zajednicama. Wood-Mizer potiče i educira pilanare. da prakticiraju pravila kružnog gospodarstva u kojem se svaki trupac koristi odgovorno, trupci se ne sijeku ako nisu potrebni, a nova stabla se sade što je češće moguće.

Wood-Mizer mobilne pilane za bolje korištenje drva iz gradskih parkova

02.02.2022

Na UN-ovoj konferenciji COP26 u studenom 2021. u Glasgowu, Wood-Mizer je predstavio svoju viziju korištenja “gradskih” stabala, kako bi se iz ove vrijedne sirovine izvukla najveća vrijednost i spasavao okoliš.

Obilježavanje 40 godišnjice Wood-Mizera

12.01.2022

Wood-Mizer, vodeći svjetski proizvođač pilane i opreme za obradu drva, slavi 40 godina pružanja ljudima diljem svijeta proizvoda i usluga za obradu drva od šume do konačnog oblika®. Sa globalnim sjedištem u Sjedinjenim Državama, Wood-Mizer je podržao više od 100.000 vlasnika pilana s lokacijama na 6 kontinenata i više od 100 ovlaštenih distributera koji su uspostavljeni tijekom posljednjih 40 godina.

Wood-Mizer Europe završava 2021. godinu i pravi planove za budućnost

29.12.2021

Kad se godina bliži kraju, vrijeme je da sumiramo njezine ključne trenutke i izradimo plan za sljedeću godinu. U razgovoru s direktorom prodaje Wood-Mizera, Krzysztofom Kropidłowskim, osvrnut ćemo se na događaje iz 2021 re provjeriti stanje drvne industrije i pogledati plan tvrtke za narednu godinu.

Predmeti od 1 do 6 od ukupno 13

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!