Vijesti o tvrtki

Wood-Mizerovi proizvodi pomažu u edukaciji o odgovornom piljenju

05.10.2022

Održivo i pažljivo gospodarenje drvnim resursima od šume do konačnog oblika može doprinijeti očuvanju bogatih i uspješnih šuma za sljedeće generacije. Wood-Mizerove pilane pomažu u održavanju šuma, parkova i drugih zelenih površina koje služe prirodi i okolnim zajednicama. Wood-Mizer potiče i educira pilanare. da prakticiraju pravila kružnog gospodarstva u kojem se svaki trupac koristi odgovorno, trupci se ne sijeku ako nisu potrebni, a nova stabla se sade što je češće moguće.

Najnoviji broj časopisa ‘Novosti Wood-Mizer’ je sada online

15.08.2022

Preuzmite i čitajte Wood-Mizerov časopis s novostima tvrtke za hrvatsko tržište. Što se tiče tehničkih savjeta i iskustava drugih pilana, Wood-Mizer je pripremio preporuke za oštrenje tračnih pila, a šumarska zadruga iz Španjolske podijelila je svoja iskustva u održivom upravljanju javnim šumama. Preuzmite časopis i uživajte u čitanju! Želimo vam uspješno piljenje!

Wood-Mizer mobilne pilane za bolje korištenje drva iz gradskih parkova

02.02.2022

Na UN-ovoj konferenciji COP26 u studenom 2021. u Glasgowu, Wood-Mizer je predstavio svoju viziju korištenja “gradskih” stabala, kako bi se iz ove vrijedne sirovine izvukla najveća vrijednost i spasavao okoliš.

Obilježavanje 40 godišnjice Wood-Mizera

12.01.2022

Wood-Mizer, vodeći svjetski proizvođač pilane i opreme za obradu drva, slavi 40 godina pružanja ljudima diljem svijeta proizvoda i usluga za obradu drva od šume do konačnog oblika®. Sa globalnim sjedištem u Sjedinjenim Državama, Wood-Mizer je podržao više od 100.000 vlasnika pilana s lokacijama na 6 kontinenata i više od 100 ovlaštenih distributera koji su uspostavljeni tijekom posljednjih 40 godina.

Wood-Mizer Europe završava 2021. godinu i pravi planove za budućnost

29.12.2021

Kad se godina bliži kraju, vrijeme je da sumiramo njezine ključne trenutke i izradimo plan za sljedeću godinu. U razgovoru s direktorom prodaje Wood-Mizera, Krzysztofom Kropidłowskim, osvrnut ćemo se na događaje iz 2021 re provjeriti stanje drvne industrije i pogledati plan tvrtke za narednu godinu.

Wood-Mizer Europe proširuje proizvodnju i poslovnu zgradu u Poljskoj

13.05.2021

Wood-Mizer Industries nedavno je otvorio za rad svoju proširenu proizvodnu i uredsku halu u Poljskoj, koja se gradila od srpnja 2020. Sa 2.600 m2, nova zgrada dodatno proširuje ukupnu površinu tvrtke na impresivnih 17.000 m2. Novi radni prostor hale dizajniran je za odjele konstrukcije i inženjerstva, istraživanja i razvoja, prototipove i alate te marketinški tim.

Predmeti od 1 do 6 od ukupno 12

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!