Obilježavanje 40 godišnjice Wood-Mizera

Celebrating 40 Years of Wood-Mizer
12.01.2022

 

Wood-Mizer, vodeći svjetski proizvođač pilane i opreme za obradu drva, slavi 40 godina pružanja ljudima diljem svijeta proizvoda i usluga za obradu drva od šume do konačnog oblika. Sa globalnim sjedištem u Sjedinjenim Državama, Wood-Mizer je podržao više od 100.000 vlasnika pilana s lokacijama na 6 kontinenata i više od 100 ovlaštenih distributera koji su uspostavljeni tijekom posljednjih 40 godina.

 

Don Laskowski (left), Co-Founder of Wood-Mizer, and his family in 1982.Don Laskowski (left), Co-Founder of Wood-Mizer, and his family in 1982.
Don Laskowski (left), Co-Founder of Wood-Mizer, and his family in 1982.

 

Godine 1982. dva poduzetnika, Don Laskowski i Dan Tekulve, dizajnirali su i proizveli novu vrstu pilane koja je bila prava inovacija za pilansku industriju. Prva prijenosna pilana Wood-Mizer konstruirana je da bude učinkovita, isplativa i jednostavna za rukovanje, tako da svatko, bilo gdje, može sigurno pretvoriti trupce u drvnu građu. Korištenjem tračnih pila sa tankim propiljkom, iz svakog trupca izvučeno je više dasaka, za rad je utrošeno manje energije, a srušena stabla u šumi ili gradu pojedinci su mogli iskoristiti na licu mjesta. Tijekom godina, Wood-Mizer je postao globalni lider koji služi pojedincima i tvrtkama diljem svijeta.

 

Wood-Mizer Co-Founders Don Laskowski (left) and Dan Tekulve (right).Wood-Mizer Co-Founders Don Laskowski (left) and Dan Tekulve (right).
Wood-Mizer Co-Founders Don Laskowski (left) and Dan Tekulve (right).

 

“Nakon više od 40 godina otkako je proizvedena prva Wood-Mizer pilana, Wood-Mizer nastavlja podržavati i slaviti beskrajna postignuća naših kupaca,” gpvpri izvršni direktor Wood-Mizera, John Smith. “Od pojedinačnih drvoprerađivača do visokoprodukcijskih pilanskih tvrtki, Wood-Mizer je predan da nastavi služiti rastućoj zajednici vlasnika diljem svijeta.

 

Wood-Mizer Portable Sawmill #1 Delivered from Indiana, USA to New York, USA by Don Laskowski (right), Wood-Mizer Co-Founder.Wood-Mizer Portable Sawmill #1 Delivered from Indiana, USA to New York, USA by Don Laskowski (right), Wood-Mizer Co-Founder.
Wood-Mizer Portable Sawmill #1 Delivered from Indiana, USA to New York, USA by Don Laskowski (right), Wood-Mizer Co-Founder.

 

O Wood-Mizeru

Od 1982. Wood-Mizer je stekao reputaciju vodećeg svjetskog proizvođača pilana i opreme za obradu drva sa snažnim naslijeđem svojih inovativnih pilanskih proizvoda. Od «Forest do Final Form»®, Wood-Mizer nudi opsežnu liniju opreme koja uključuje prijenosne i industrijske pilane, pile, okrajčene piljnice, peći za drva - sušare, blanjalice/kalupčiće, opremu za preradu drva za ogrjev, opremu za recikliranje paleta, opremu za rukovanje materijalom, listove pilane i oprema za održavanje tračnih pila. Više od 40 godina Wood-Mizer ostaje predan pružanju usluga hobistima i profesionalcima u pilanana i obradi drva diljem svijeta kroz uspostavljenu i rastuću distribucijsku mrežu.

 

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!