Vijesti o tvrtki

Wood-Mizer Europe proširuje proizvodnju i poslovnu zgradu u Poljskoj

13.05.2021

Wood-Mizer Industries nedavno je otvorio za rad svoju proširenu proizvodnu i uredsku halu u Poljskoj, koja se gradila od srpnja 2020. Sa 2.600 m2, nova zgrada dodatno proširuje ukupnu površinu tvrtke na impresivnih 17.000 m2. Novi radni prostor hale dizajniran je za odjele konstrukcije i inženjerstva, istraživanja i razvoja, prototipove i alate te marketinški tim.

Najbolji izbor pilanara – originalne tračne pile tvrtke Wood-Mizer

31.03.2021

Želite li naučiti više o proizvodnji listova tračnih pila? Dobrodošli u video obilazak proizvodnje u objektu Wood-Mizera.

“Wood-Mizer” i “MOReTENs” udružuju se kako bi unaprijedili strojeve za obradu drveta

24.03.2021

Od snova o obradi drveta za dječaka do uspješne suradnje dvaju velikih proizvođača opreme za obradu drveta, Bo Martensson, osnivač “Swedish MOReTENs”, razmišlja o tome kako snove pretvoriti u akcije, drvo u konačne proizvode, a inovativni dizajn u kontinuirani rast i razvoj.

Wood-Mizer Europska E-trgovina spremna za vaše narudžbe!

24.02.2021

Otvaranje europske E-trgovine korak je naprijed u poboljšanju korisničkog iskustva kupnje proizvoda Wood-Mizer. Kupci mogu imati koristi od posjeta internetskoj trgovini kupujući brže, pametnije i ugodnije.

Wood-Mizer-ov slogan "Od šume do konačnog oblika" poprima novo značenje

17.02.2021

Nedavno je “Wood-Mizer” proširio svoju ponudu dodavanjem glodala i blanjalica ili jednostavno proizvoda za finu doradu drveta. Novi strojevi za obradu drveta uključuju modele “MP160”, “MP180”, “MP200”, “MP220”, “MP260”, “MP360” i “MP365”. Ovim kompaktnim i svestranim strojevima slogan “Od šume do konačnog oblika” poprima novo značenje, omogućujući kupcima da izrade svoje konačne proizvode od drva na jednostavan i profitabilan način.

Wood-Mizer slavi 30 godina na europskom tržištu

23.09.2020

Drvo je jedan od najcjenjenijih prirodnih materijala, koji društvu omogućuje izgradnju boljeg svijeta za milione ljudi. Wood-Mizer razvija i implementira inovativna rješenja kroz koja drvoprerađivačka poduzeća mogu rasti i donositi profit. Ova su rješenja toliko učinkovita da omogućuju korisnicima da rade s prirodnim resursom s najvećom iskoristivosti. To znači da je s Wood-Mizer opremom, potrebno manje stabala za preradu u piljenice, a više stabala ostaje rasti u šumama.

Predmeti od 7 do 12 od ukupno 13

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!