Wood-Mizer Europe proširuje proizvodnju i poslovnu zgradu u Poljskoj

Wood-Mizer Europe Expands Production and Office Building in Poland
13.05.2021



Wood-Mizer Industries nedavno je otvorio za rad svoju proširenu proizvodnu i uredsku halu u Poljskoj, koja se gradila od srpnja 2020. Sa 2.600 m2, nova zgrada dodatno proširuje ukupnu površinu tvrtke na impresivnih 17.000 m2. Novi radni prostor hale dizajniran je za odjele konstrukcije i inženjerstva, istraživanja i razvoja, prototipove i alate te marketinški tim.

 

30. travnja 2021. Wood-Mizer održao je svečanost otvaranja proširenog objekta, a prisustvovalo je samo nekoliko gostiju, koji su bili izravno uključeni u projekt zgrade.

Na događaju, koji je vodio Robert Baginski, predsjednik Wood-Mizer Industries, posjetitelji su pogledali kratki film koji prikazuje gradnju i podijelili svoja zapažanja o proširenom objektu. Svi sudionici ceremonije primili su darove zahvalnosti za njihov trud i predanost dovršenju uspješnog projekta. Wood-Mizer dodijelio je posebne počasti vodećoj izvođačkoj tvrtki "Budimex S.A." i uredu arhitekta-dizajnera "AiG Architekci S.C."

 


U drugom dijelu svečanosti gosti su krenuli u obilazak novog objekta, pažljivo promatrajući proizvodno područje i urede dizajnirane za inženjere, konstruktore i marketinški tim. Oblik i veličina dvorane, napredne tehnologije korištene u njoj i moderan dizajn interijera ostavili su izvrstan dojam. U središtu nove dvorane nalazi se veliki radni prostor za odjel prototipa i alata, gdje će zaposlenici razvijati najnovije pilane Wood-Mizera i opremu za obradu drveta. U blizini, drugi tim iz odjela "Posebni strojevi" ima posebno područje za prilagodbu opreme prema zahtjevima kupaca. Ured nove zgrade prostire se na dvije etaže - donju etažu s odjelima za marketing, alate za istraživanje i razvoj, a gornju etažu s odjelima za izgradnju i tehničko projektiranje. Uredi su klimatizirani, a zaposlenici mogu koristiti zasebne konferencijske sobe i modernu kuhinju. Proizvodni prostor povezan je izravno s funkcionalnom svlačionicom i kupaonicama s tuševima.

 


Wood-Mizer® je uvjeren da sadašnjim i budućim ulaganjima tvrtka također doprinosi razvoju i promociji grada Kola, njegovog porijekla, stvarajući nove šanse i mogućnosti za lokalno stanovništvo.

 


Novo prošireni proizvodni i uredski prostor značajan je korak naprijed za Wood-Mizer® na globalnom tržištu. Značajno jača proizvodne kapacitete i proširuje opseg istraživanja i razvoja, istovremeno jačajući imidž Wood-Mizera, kao uspješnog svjetskog lidera u pilani i industriji primarne obrade drveta.

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!