Proizvodnja građe

Wilson Enterprises raste s Wood-Mizer “WB2000” industrijskim sustavom piljenja

Smješten u Michiganu, Wilson Enterprises u obiteljskom vlasništvu i pod tom upravom pruža visokokvalitetne proizvode od drva za uređenje doma, izgradnju i zanatske projekte od 1985. Nedavno je tvrtka investirala u Wood-Mizer “WB2000” industrijski sustav za piljenje za obradu trupaca do gotovih proizvoda sve unutar kuće, dok svoje proizvode od drva nude u blizu 5000 maloprodajnih trgovina diljem Sjedinjenih Država.

Škotski pilanari oslanjaju se na modernu Wood-Mizer “WB2000” tehnologiju za ostvarivanje profita

“Škotska je prekrasna sa svojim krajolicima, brojnim dvorcima i nepredvidivim vremenom. Putnici, koji idu sjeverno od Edinburgha, stignu do Pertha, gdje bi mogli pomisliti da je posljednji bastion civilizacije, ali preko planina nalazi se “Inverness”. Sa svojom mikroklimom i plodnim tlima, ovaj iznenađujuće topao mali dio sjeverne Škotske savršen je za uzgoj dobrog drva,” kaže Ronald Munro Ferguson, vlasnik “Novar Sawmill-a“.

Italijanska obiteljska tvrtka s drvima za ogrjev povećava profit s pilanom “LT70”

Otprilike 50 km sjeveroistočno od Rima, djed Stefana Chinija pokrenuo je obiteljski posao 1929. godine prodavajući ručno cijepane željezničke spone. Stefanov otac odgojen je u drvoprerađivačkoj industriji i svojim je napornim radom izgradio uspješnu tvrtku za proizvodnju drva za ogrjev. Stefano je počeo voditi tvrtku s punim radnim vremenom 2007. Kao treća generacija vlasnika, već razmišlja o budućnosti vlastitog sina s obiteljskom tvrtkom.

Moderna visokoučinkovita pilana u Latviji

Tvrtka PRO WOOD iz Latvije izvještava da je utrostručila obujam proizvodnje uz zadržavanje istog broja zaposlenika i značajno smanjenje drvnog otpada, nakon što su pokrenuli Wood-Mizer WM4000 liniju za piljenje.

Pilana u francuskim Alpama: ljepota drva u svakom projektu

Yvan Cometto, stolar iz malog sela u francuskim Alpama, izrađuje drvene proizvode od lokalnog drva koristeći Wood-Mizer pilanu. U svojoj tvrtki “YC Charpente”, Yvan radi s drvetom otkrivajući njegovu ljepotu. – Ovo mjesto ne bih mijenjao ni za što drugo na svijetu – priznaje sa smiješkom.

Proizvodnja ružinog drveta s pilanom Wood-Mizer LT20 u Indoneziji

Indonezijska tvrtka pili egzotično tvrdo drvo, kako bi povećala prodaju u Kini i Japanu. Tvrtka zapošljava 150 radnika i povećala je profit otkako je kupila “Wood-Mizer LT20”.

Predmeti od 1 do 6 od ukupno 14

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!