Proizvodnja građe

Moderna visokoučinkovita pilana u Latviji

Tvrtka PRO WOOD iz Latvije izvještava da je utrostručila obujam proizvodnje uz zadržavanje istog broja zaposlenika i značajno smanjenje drvnog otpada, nakon što su pokrenuli Wood-Mizer WM4000 liniju za piljenje.

Pilana u francuskim Alpama: ljepota drva u svakom projektu

Yvan Cometto, stolar iz malog sela u francuskim Alpama, izrađuje drvene proizvode od lokalnog drva koristeći Wood-Mizer pilanu. U svojoj tvrtki “YC Charpente”, Yvan radi s drvetom otkrivajući njegovu ljepotu. – Ovo mjesto ne bih mijenjao ni za što drugo na svijetu – priznaje sa smiješkom.

Proizvodnja ružinog drveta s pilanom Wood-Mizer LT20 u Indoneziji

Indonezijska tvrtka pili egzotično tvrdo drvo, kako bi povećala prodaju u Kini i Japanu. Tvrtka zapošljava 150 radnika i povećala je profit otkako je kupila “Wood-Mizer LT20”.

Wood-Mizerova MP360 blanjalica/profilirka donosi veće profite u “Highlands Sawmill” pilani

Wood-Mizerova MP360 blanjalica / profilirka dodana je u dvije linije pilana Wood-Mizer u “Highlands Sawmill” u Južnoj Africi, čime je poduzeću omogućna veća profitabilnost.

Malezijska tvrtka povećala pogona radi bržeg i produktivnijeg piljenja trupaca uskim pilama

Ova obiteljska pilana u Terengganuu, u Maleziji, pokazuje kako čak i male tvrtke mogu imati koristi od modernih i učinkovitijih strojeva za piljenje.

Kupili smo puno većI stroj od onog koji smo htjeli kupiti. Veoma nam je drago zbog našeg izbora.

Nizozemski proizvođač jedinstvenih drvenih proizvoda objašnjava zašto je odabrao pilanu WB2000 i što joj se sviđa u njenom radu.

Predmeti od 1 do 6 od ukupno 11

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!