Interesantna primjena za pilane

Prijenosna pilana za zabavu, terapiju i opuštanje

"Piljenje trupaca s mojom Wood-Mizer pilanom je zabavno! Djeluje opuštajuće i terapeutski", kaže Jon Scott, pilanar iz New Yorka, SAD.

Wood-Mizer pilane pomažu u kultiviranju i osnaživanju rada, te prava žena u Pakistanu

“Ciqam Green Solutions Private Limited”, poznat i kao !Ciqam”, posluje na krajnjem sjeveru Pakistana. "Ciqam" se prevodi kao "zeleno" na Burushaski, što simbolizira rast i prosperitet. !Ciqam” je predan osnaživanju žena, promicanju ravnopravnosti spolova i poticanju održivosti.

Wood-Mizerova “LT15” pilana na vrhu planine u Sloveniji

Pilane Wood-Mizera nalaze se na nekim od najneobičnijih mjesta na svijetu, poput vrha planine u Sloveniji na 1220 m nadmorske visine, gdje se nalazi katolička crkva Svete Ane. Crkva je sagrađena prije više od 700 godina i sveto je mjesto za mnoge hodočasnike jer se u njoj nalazi svetište - skulpturalna slika tamnolike Madone.

Kako napraviti čarobne sanjke za Djeda Mraza

Bio je potreban nalet kreativnosti, Wood-Mizer mobilna pilana, drvo topole i malo čarolije. Uz kombinaciju toga što je bio drvoprerađivač i posjedovanje Wood-Mizer prijenosne pilane, Gregg Turk uspio je sagraditi nevjerojatne nove drvene sanjke za Djeda Mraza.

Restauracija starinskih vagona za turistički vlak u Španjolskoj

Španjolska željeznička tvrtka RENFE Viajeros pozvala je pilanara s prijenosnom Wood-Mizer pilim da obnovi četiri starinska vagona “Strawberry Train”. Vagoni su izrađeni od drveta prije gotovo sto godina.

Predmeti od 1 do 5 od ukupno 10

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!