ASIA

Proizvodnja ružinog drveta s pilanom Wood-Mizer LT20 u Indoneziji

Indonezijska tvrtka pili egzotično tvrdo drvo, kako bi povećala prodaju u Kini i Japanu. Tvrtka zapošljava 150 radnika i povećala je profit otkako je kupila “Wood-Mizer LT20”.

Nova tvrtka za pilane na Tajlandu fokusira se na ROI

Tvrtka za proizvodnju biomase proširuje proizvodnju paleta novim pilanamam koje donose bolji povrat ulaganja (Returm Of Investment) od tradicionalnih strojeva.

Thailandska kompanija paleta udvostručuje produktivnost s jednom raspiljivačicom Wood-Mizera

Moderna tvornica paleta zamijenila je svoje dvije okomite tračne pile sa jednom Wood-Mizerovom raspilivačicom i udvostručila svoju produktivnost piljenja.

Malezijska tvrtka povećala pogona radi bržeg i produktivnijeg piljenja trupaca uskim pilama

Ova obiteljska pilana u Terengganuu, u Maleziji, pokazuje kako čak i male tvrtke mogu imati koristi od modernih i učinkovitijih strojeva za piljenje.

Kako je malezijski učitelj osnovao vlastitu stolarsku radionicu

G. Mohd Nazmie živi sa svojom obitelji nedaleko od grada Kota Bharu u Maleziji. On je učitelj. A i on je i drvosječa. A sada daje drugi život deblima, koja bi inače bila spaljena. Danas on proizvodi i prodaje jednostavan namještaj za prijatelje i lokalne klijente. Zahvaljujući ulaganju u Wood-Mizer LT15 pilanu, sam je pronašao svoje mjesto na tržištu.

Iskustvo Filipina: ilegalno oboreni trupci pretvoreni u 146.000 školskih stolova

Postoji mnogo zemalja koje pokušavaju potpuno zaustaviti proces ilegalne sječe. Filipini su pronašli jedinstveni, kreativan i ekonomičan način rješavanje tog problema uz pomoć pilana Wood-Mizer.

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!