ASIA

Wood-Mizer pilane pomažu u kultiviranju i osnaživanju rada, te prava žena u Pakistanu

“Ciqam Green Solutions Private Limited”, poznat i kao !Ciqam”, posluje na krajnjem sjeveru Pakistana. "Ciqam" se prevodi kao "zeleno" na Burushaski, što simbolizira rast i prosperitet. !Ciqam” je predan osnaživanju žena, promicanju ravnopravnosti spolova i poticanju održivosti.

Piljenje u tvrtki za proizvodnju drvenih vrata u Indoneziji

Mudrim ulaganjem u opremu za pilane, indonezijski proizvođač vrata poboljšao je kvalitetu drveta, optimizirao produktivnost i povećao prinose vrijednog tropskog drva.

Proizvodnja ružinog drveta s pilanom Wood-Mizer LT20 u Indoneziji

Indonezijska tvrtka pili egzotično tvrdo drvo, kako bi povećala prodaju u Kini i Japanu. Tvrtka zapošljava 150 radnika i povećala je profit otkako je kupila “Wood-Mizer LT20”.

Zamjena starih pilana modernom opremom u Indoneziji

Kako rastu cijene trupaca, potrreba da je veče iskorištenje od svakog trupca, dovelo je ovu indonezijsku tvrtku da modernizira svoje pilane.

Nova tvrtka za pilane na Tajlandu fokusira se na ROI

Tvrtka za proizvodnju biomase proširuje proizvodnju paleta novim pilanamam koje donose bolji povrat ulaganja (Returm Of Investment) od tradicionalnih strojeva.

Thailandska kompanija paleta udvostručuje produktivnost s jednom raspiljivačicom Wood-Mizera

Moderna tvornica paleta zamijenila je svoje dvije okomite tračne pile sa jednom Wood-Mizerovom raspilivačicom i udvostručila svoju produktivnost piljenja.

Predmeti od 1 do 6 od ukupno 9

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!