Proizvodnja drvenih kuća

Razvijanje obiteljskog poslovanja s pilanama Wood-Mizer na Azurnoj obali, Francuska

Tvrtka “Spinelli Palanca Services” ima više od stoljeća iskustva u sječi, krčenju, orezivanju I iskorištavanju drveća. Obiteljska tvrtka osnovana je 1912. Godine, I razvijana je generacijama. Godine 2014. Posao su preuzela dva strastvena drvoprerađivača – Sebastian Spinelli I njegov partner Cyril Palanca. Kako bi nastavili obiteljsko naslijeđe uz očuvanje najbolje kvalitete usluge.

Piljenje hrasta s Wood-Mizer strojevima u Walesu

Godine 2023., godišnji Wood-Mizer Dani kupaca, održani su u “Oak Frame Company” u Saint Asafhu, Sjeverni Wales. Simon Belfield, strastveni pilanar i vlasnik tvrtke, specijalizirao se za izradu raznih proizvoda od hrastovine i ariša, uključujući gotove kabine, sjenice, garaže i vrtne kućice, ali - iznad svega – hrastove krovove, okvire i konstrukcije. "Uvijek sam uživao raditi s drvetom", kaže Simon. “Drvo se sviđa svima. Ima toliko mnogo krajnjih namjena. To je na kraju dana fenomenalan proizvod.”

Izgradnja pastirskih koliba s Wood-Mizer strojevima u francuskim Alpama

Uz gradnju kvalitetnih brvnara za pastire, Aleksander Salicis, stolar iz Plan du Verdon u francuskim Alpama koristi lokalno drvo za pružanje stolarskih usluga i proizvoda za svoje kupce. Aleksander upravlja s više Wood-Mizer strojeva za svoju tvrtku- pilanu i obradu drva, Salicis Charpente.

Piljenje drvene građe za kolibe u Michiganu

Steve Kesti, vlasnik tvrtke Backwoods Lumber iz Michigana, prisjeća se, da se prvi put zainteresirao za obradu drva još u djetinjstvu. “Još kao dijete uvijek sam želio sagraditi kolibu u šumi,” prisjeća se Steve. Njegov otac je bio stolar, a nakon što je pohađao tečaj stolara u srednjoj školi, Steve je krenuo očevim stopama i sam postao stolar. “Radio sam kao stolar, sve dok na kraju nisam počeo graditi kuće za druge ljude”, kaže Steve.

Inspirativni projekt iz Kanade: Izgradnja pansiona na strani Creek-potoka

Hodajte preko malog pješačkog mosta od glavne zgrade Andrewa Koesslera u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi i pronaći će te njegovu najnoviju kreaciju - slikovitu pansion uz potok s potkrovljem, s bračnim krevetom, prostorom za sjedenje na katu i čajnom kuhinjom i tekućom vodom.

Predmeti od 6 do 10 od ukupno 10

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!