Proizvodnja drvenih kuća

Mještani Njemačkog Porajnja koriste pilanu LX50, kako bi spasili drvo, koje su uništili potkornjaci

Korištenje male pilane na vašem posjedu, može vam pomoći uštedjeti dragocjeno drvo i učiniti život uzbudljivijim ispunjavanjem dana piljenjem.

Poljski poduzetnik uspio u poslu s obradom drveta pomoću pilane Wood-Mizer

Poljski poduzetnik Zygmunt Koss, govori o tome, kako je pronašao strast prema obradi drva i kako je postigao uspjeh u poslu zahvaljujući odgovarajućoj tehnologiji.

Izgradnja jedinstvene drvene kapele na farmi u SAD-u

“Graditelj sam već 40 godina i tijekom godina sam izgradio mnogo različitih stvari. Ali mislim da je ova kapelica najbolja stvar koju sam ikada napravio,” kaže Bill Miskiman, vlasnik farme u Connecticutu i jedan od onih koji su sudjelovali u stvaranju jedinstvene kapele “Trinity Knot”.

Dva brata iz Švedske uspješno vode svoju građevinsku i stolarsku radionicu

Göran & Lennart Ståhl proizvode proizvode za obradu drva i opskrbljuju lokalne kupce kvalitetnom drvenom građom za izgradnju i završnu obradu kuća u Švedskoj. Braća se prvenstveno oslanjaju na alate i strojeve iz Wood-Mizerovog asortimana “Woodworking”, uključujući četverostranu blanjalicu/glodalicu MP260 i debljač MP160.

Piljenje hrasta s Wood-Mizerovom “LX50” u Nizozemskoj

Smješten u nizozemskom selu Lutten, Bob Otten vodi vlastitu pilanu, The Otten Sawmill. Nema finijeg drveta od hrastovine za ovog majstora, koji je duboko strastven u svom poslu. Hrast je savršen za izradu autentičnih stogova sijena, rustikalnih štala, tradicionalnih krovnih okvira i drugih proizvoda. Bob Otten nadzire cijeli proces — od sječe stabala, piljenja do izgradnje.

Predmeti od 1 do 5 od ukupno 10

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!