Proizvodnja drvenih kuća

Inspirativni projekt iz Kanade: Izgradnja pansiona na strani Creek-potoka

Hodajte preko malog pješačkog mosta od glavne zgrade Andrewa Koesslera u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi i pronaći će te njegovu najnoviju kreaciju - slikovitu pansion uz potok s potkrovljem, s bračnim krevetom, prostorom za sjedenje na katu i čajnom kuhinjom i tekućom vodom.

Zanimljiv projekt iz Finske: velika drvena sauna na otoku u Helsinkiju

Zahvaljujući Wood-Mizer pilani s produljenim postoljem, finska tvrtka za obradu drveta dobila je narudžbu i investicijsku potporu, te sudjelovala u izgradnji velike drvene saune na Suomenlinni otoku.

Gradnja Noine arke

Jedna od najmanjih pilana Wood-Mizera korištena je za ispiljivanj 50% drvene građe za najveću svjetsku samostalnu drvenu strukturu - rekonstrukciju Noine arke u biblijskoj veličini.

Pilana Wood-Mizer LT15 i blanjalica piljenica I trupaca MP100 u radu s kućama iz drveta u Češkoj

Za “Hanis Log Homes” u Češkoj izgradnja kuća iz trupaca veliki je posao. Zapošljavajući više od 50 obrtnika i proizvodeći sve više kuća iz trupaca svake godine, tvrtka se specijalizirala za prilagođene dizajne kuća, koji uistinu prikazuju prirodne ljepote drveta.

Britanski inženjer koristi LT40 kako bi promijenio svoju karijeru

Sa Wood-Mizer LT40 pilanom, Paul Grainger napravio je put od prodaje otpadnog drva na eBayu kako bi postao unutarnji dio višemilijunske investicije renoviranja luksuznog ruralnog hotela.

Predmeti od 1 do 5 od ukupno 10

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!