Pokretno pilanarstvo

Mobilna pilana u planinama Francuske: piljenje u bilo koje godišnje doba!

S Wood-Mizer “LT70” mobilnom pilanom, francuski pilanar Serge Jourdan, raspiljuje lokalne trupce za stolare, izrađuje piljenje po narudžbi i dostupan je u bilo kojem trenutku za pomoć drugim korisnicima pilane Wood-Mizer, u dolini Haut-Verdon u Beauvezeru.

Piljenje u francuskim Alpama s Wood-Mizerovom “LT70” mobilnom pilanom

Koja je pilana najbolja za rad u planinskim područjima? Pilana u Alpama zahtijeva puno posebnosti i odlučnosti lokalnih pilanara. Vuča pilane po planinskim cestama može biti izazov, čak i za najiskusnije pilanare. Osim vještina i praktičnog znanja o drvetu, potrebna im je i odgovarajuća oprema za piljenje, kako bi dobro obavljali svoj posao.

Učenje obrade drva kod Wood-Mizera u Švedskoj

Svaki put kad švedski poduzetnik David Virén obradi dasku sa svojom Wood-Mizer blanjalicom/profilirkom, osjeća se kao da je naučio još jednu lekciju o drvu. "Rad s drvetom je više od samog posla. To je proces učenja od kojeg možete dobiti veliko zadovoljstvo", objašnjava.

Mobilne pilane pomažu klijentima smanjiti troškove transporta trupaca

"Više ne trebamo traktor, kako bismo izvlačili trupce iz šume ili kamion za prijevoz trupaca do kupca", govore braća Geronazzo iz Italije, o pokretnim pilanama.

Wood-Mizerova pilana ispiljuje potopljene trupce hrasta lužnjaka

Prošle godine, tijekom akcije jaružanja u poplavnim područjima rijeke Elbe na jugu njemačkog grada Hamburga, otkriven je misteriozan nalaz u teškoj, vlažnoj zemlji: crni potopljeni hrastov trupac.

Predmeti od 1 do 5 od ukupno 7

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!