Pokretno pilanarstvo

Piljenje u francuskim Alpama s Wood-Mizerovom “LT70” mobilnom pilanom

Koja je pilana najbolja za rad u planinskim područjima? Pilana u Alpama zahtijeva puno posebnosti i odlučnosti lokalnih pilanara. Vuča pilane po planinskim cestama može biti izazov, čak i za najiskusnije pilanare. Osim vještina i praktičnog znanja o drvetu, potrebna im je i odgovarajuća oprema za piljenje, kako bi dobro obavljali svoj posao.

Učenje obrade drva kod Wood-Mizera u Švedskoj

Svaki put kad švedski poduzetnik David Virén obradi dasku sa svojom Wood-Mizer blanjalicom/profilirkom, osjeća se kao da je naučio još jednu lekciju o drvu. "Rad s drvetom je više od samog posla. To je proces učenja od kojeg možete dobiti veliko zadovoljstvo", objašnjava.

Snažna žena u upravlja pilanom

Bad Berka je malo lječilište u njemačkoj regiji Tiringija. Ovdje susrećemo Sandru Eule, jedinu 'žensku' ugovornu pilanu Wood-Mizer u Njemačkoj. Upoznajemo lijepu, moćnu plavušu sa srcem i dušom.

Mobilne pilane pomažu klijentima smanjiti troškove transporta trupaca

"Više ne trebamo traktor, kako bismo izvlačili trupce iz šume ili kamion za prijevoz trupaca do kupca", govore braća Geronazzo iz Italije, o pokretnim pilanama.

Wood-Mizerova pilana ispiljuje potopljene trupce hrasta lužnjaka

Prošle godine, tijekom akcije jaružanja u poplavnim područjima rijeke Elbe na jugu njemačkog grada Hamburga, otkriven je misteriozan nalaz u teškoj, vlažnoj zemlji: crni potopljeni hrastov trupac.

Predmeti od 1 do 5 od ukupno 7

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!