DE

Izrada drvnog namještaja u Donjoj Saskoj, Njemačka

Veliki trupci često su jeftini, ali ih je teže rukovati; mogu ih obraditi samo neki drvodjelci. No, te poteškoće nisu zaustavile Jana Nartena, mladog drvodjelca iz Njemačke koji pili trupce velikih promjera i izrađuje unikatni drvni namještaj.

Stolarska radionica u Njemačkoj ispiljuje ogromne hrastove trupce sa pilanom WM1000

Kada su se Heiner Schäfers i Aron Keidel, dva ljubitelja drva i prekrasnih proizvoda od drva, upoznali u majstorskoj stolarskoj školi u Njemačkoj, nastala je sjajna ideja. Započeli su zajedno prije 10 godina, a danas vode zaista jedinstveni posao u Recklinghausenu u Njemačkoj.

Snažna žena u upravlja pilanom

Bad Berka je malo lječilište u njemačkoj regiji Tiringija. Ovdje susrećemo Sandru Eule, jedinu 'žensku' ugovornu pilanu Wood-Mizer u Njemačkoj. Upoznajemo lijepu, moćnu plavušu sa srcem i dušom.

Kako postići najbolji zvuk velikog crkvenog zvona?

Njemački stručnjaci s 300 godina iskustva misle da je ovo uistinu umjetničko djelo + plus ... ovjesi zvona izrađeni od hrastovine!

Vlasnici šuma ispiljavaju izvaljene trupce radi dodatne vrijednosti

Trebate li očistiti šumu nakon vjetra? Postoje li stabla napadnuta potkornjakom? Jedno od rješenja je piljenje oštećenih trupaca u vrijedniju građu za domaćinstva ili prodaju.

Wood-Mizerova pilana ispiljuje potopljene trupce hrasta lužnjaka

Prošle godine, tijekom akcije jaružanja u poplavnim područjima rijeke Elbe na jugu njemačkog grada Hamburga, otkriven je misteriozan nalaz u teškoj, vlažnoj zemlji: crni potopljeni hrastov trupac.

Predmeti od 1 do 6 od ukupno 8

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!