Listovi tračnih pila

Oštrilice za tračne pile Wood-Mizer - vrhunski alati za održavanje lista pila

Svakoj tračnoj pile potrebno je pravilno održavanje, kako bi učinkovito i precizno pilila. U procesu piljenja i najbolja tračna pila prije ili kasnije će se otupjeti, a vrhovi zuba će smanjiti sposobnost učinkovitog rezanja, a zubi će izgubiti pravilan oblik. Postoji način da se to poboljša - trebate naoštriti tračne pile pomoću specijaliziranog stroja, brusnog kotača i mineralnog ulja za brušenje. Nakon oštrenja trebate razmetnuti zube tračne pile I time pripremiti list tračne pile za piljenje.

Razumijevanje tračnih pila: Kako odabrati profil zuba tračne pile

Korištenje najboljeg lista tračne pile ključno je za povećanje proizvodnje, poboljšanje kvalitete piljenja i smanjenje troškova za vaš rad piljenja trupaca. Za zelenog mekog drva pa do abrazivnog tvrdog drveta, Wood-Mizer proizvodi seriju tračnih pila, vodeću u drvnoj industriji industriji s više od 100 kombinacija na temelju profila, širine, debljine, razmaka između zuba i materijala za bilo koju vrstu piljenja ili raspiljivanja. Uz široku paletu dostupnih opcija, odabir vrste tračne pile koji najbolje odgovara vašem radu. može biti složen. Evo korisnog vodiča za razumijevanje različitih dijelova lista tračne pile i kako odabrati najbolji profil i materijal tračne pile za vašu primjenu piljenja.

Kako povećati trajanje oštrine i života tračne pile

Uklonite prekide rada i nastavite dulje piljenje pomoću ovih 10 korisnih savjeta kako biste povećali životni vijek tračne pile.

Kako odabrati list tračne pile

Sa stotinama kombinacija zasnovanih na profilu i materijalu, svaki zub tračne pile Wood-Mizera, precizno je postavljen pomoću računalno upravljane opreme i potpuno profilnog vrha od vrha do vrha zuba, pomoću super abrazivnog brušenja, kako bi se osigurale najkvalitetnije performanse lista tračne pile. Izrađene u Europi, sve tračne pile Wood-Mizera, provjeravaju se testovima kvalitete tijekom više od 100 ispitivanja i pregleda - od odabira sirovina do konačnog piljenja.

Mineralno ulje za vaše brusilice

Čisto mineralno ulje produžava život vaše CBN brusilice. Korištenje pogrešne vrste ulja može oštetiti CBN brusni kotač začepljenjem njegove fine brusne površine. Nakon začepljenja, možda se neće moći očistiti. Kao posljedica toga, CBN kotač počinje ostavljati tragove gorenja na tračno pili i ne iznosi bruševinu - gubi se se preciznost.

Povećajte učinkovitost piljenja lista tračne pile - uvod

Piljenje s Wood-Mizer tračnim pilama daje pravokutne piljenice, u skladu sa trupcem. Međutim, postoje neki faktori koji se mogu biti primijenjeni i time rezultirati boljim performansama. Redovito održavanje lista tračne pile, opće znanje o pravilnom korištenju, a pozornost prilikom piljenja će pomoći da se izbjegne pucanje tračne pile i piljenje niske kvalitete.

Predmeti od 7 do 12 od ukupno 14

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!