BMT300 - Wood-Mizer Pneumatksa Jednostrana Automatska Razmetačica Zubi Pila

In stock

Tiskaj ovu starnicu Dodaj za usporedbu

BMT300 je industrijski razmetač zubi za profesionalne oštračnice i velika pilanska postrojenja.
Opis BMT300 - Wood-Mizer Pneumatksa Jednostrana Automatska Razmetačica Zubi Pila

BMT300 je industrijski razmetač zubi za profesionalne oštračnice i velika pilanska postrojenja. Najveća širina lista tračne pile je 75 mm a brzina razmetanja je do 25 zuba u minuti. BMT300 pneumatski pogonjen razmetač zubi daje točtnost i jednakost svim zubima. Na računalnom ekranu su prikazani svi podaci i alat za dijagnosticiranje. Jednostavo namjesti pilu i pokreni razmetač u načinu rada po želji. Kad je jedan strana završene, izvrni list pile, namjesti razmetač i gurač u drugom smjeru.

Nekoliko raznih načina rada daje ovom razmetaču mogućnost promjene parametara rada. Kontrolni način jednaostavno provjerava vrijednost razmetanja. Redovni način prvo odredi uzorak razmetanja, te prerazmetnute zube autmatski vrati natrag. Nakon što je pile razmetnuta, razmetač se zaustavi, ili još jednom provjeri dali je razmetnutost ispravna. Mogu se podestit tolerance za najmanju i najveću razmetnutost.

BMT300 smišlje da radi zajedno sa BMS500 oštrilicom za pilane sa višelisnim raspiljivačicama i za servisne centre oštrenja čiji je posao temeljen na oštrenju listova pila.

Read More
Write Your Own Review
Vi pregledavate:BMT300 - Wood-Mizer Pneumatksa Jednostrana Automatska Razmetačica Zubi Pila