BMS500 - Profesionalna Oštrilica

In stock

Tiskaj ovu starnicu Dodaj za usporedbu

Profesionalna oštrilica BMS500 je napravljena da odgovori zahtijevima visoko proizvodnih pilana koje moraju tračne pile stalno oštriti.
Opis BMS500 - Profesionalna Oštrilica

Profesionalna oštrilica BMS500 je napravljena da odgovori zahtijevima visoko proizvodnih pilana koje moraju tračne pile stalno oštriti. Industrijska konstrukcija omogućuje sa automatizacijom koja smanjuje vrijeme radnika pri brušenju i daje više vremena za druge poslove. BNS500 oštrilica oštri tračne pile od 35mm do 75 mm širine sa podesivim razmakom zubi od 12,7 do 28.6 mm.

Sa CBN industrijskim brusom promjera 203 mm koji se vrti sa 4250 okr/min, BMSS500 oštri tračne pile. Podizanjem poklopca podiže se i brus te se list pile lako skida i namješta. Poklopac ima prozor i unuutarnje LED osvijetljenje koji omogućuju bliski pogled i kontrolu brušenja. Kontrolna upravljačka ploča je jednostavna za upravljanje i ima ekran sa prikazom broja zubi, promjenjivu brzinu protoka, i dva načina brušenja:(Set-Up) namještanje i (Run) rad. Brusilica se zaustavi odmah nakon što je točno određen broj zubi naoštren.

Karbidni skidač čisti svaki zub od srha a brisači čiste višak ulja sa lista pile.

Izrađene od profesionalnih majstora brušenja za kvalitetan rad i učinak, BMS500 je vrhunska brusilica tračnih pila na današnjem tržištu.

Read More
Video BMS500 - Profesionalna Oštrilica
Write Your Own Review
Vi pregledavate:BMS500 - Profesionalna Oštrilica
Privacy Policy