Proizvodnja paleta

“Nelson Wood Shims” izvještava o rastu proizvodnje od 30% do 50% s najnovijim Wood-Mizerovim “TV6000 / MR6000” sustavom pilane

Sa sjedištem u Minnesoti, SAD, “Nelson Wood Shims” je najveći proizvođač podmetača u Sjevernoj Americi, koji proizvodi visokokvalitetne proizvode za obradu drva za distribuciju diljem zemlje. Tvrtka je nedavno uložila u novi sustav pilane kako bi maksimizirala prinos iz trupaca uz minimalne investicijske i operativne troškove.

Nova tvrtka za pilane na Tajlandu fokusira se na ROI

Tvrtka za proizvodnju biomase proširuje proizvodnju paleta novim pilanamam koje donose bolji povrat ulaganja (Returm Of Investment) od tradicionalnih strojeva.

Pilanska linija Wood-Mizer u poljskom poduzeću MEBLOHIT

Zahvaljujući Wood-Mizer-ovoj liniji pilana poljski proizvođač paleta povećao je produktivnost I zadržao isti broj zaposlenika.

Prva instalacija za HR250 u Poljskoj: proizvođač paleta izvještava o impresivnim promjenama u svojoj proizvodnji

Obiteljsko poduzeće „AMESCO“ koje proizvodi palete i ostalo drvenu amabalažu u poljskom selu Szczytkowice, izvještava o povećanju učinkovitost,i zbog ugradnje nove vodoravne raspiljivačice HR250 sa dvije tračne pile u proizvodnu liniju.

Thailandska kompanija paleta udvostručuje produktivnost s jednom raspiljivačicom Wood-Mizera

Moderna tvornica paleta zamijenila je svoje dvije okomite tračne pile sa jednom Wood-Mizerovom raspilivačicom i udvostručila svoju produktivnost piljenja.

Predmeti od 1 do 5 od ukupno 8

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!