Wood-Mizer predstavlja MF130 - višenamjenska okomita glodalica

Wood-Mizer MF130 Multifunctional Vertical Spindle Moulder
03.07.2019

 

Glodalica-profilirka MF130 je višenamjenski stroj za profiliranje građe, koja pruža maksimalnu prilagodljivost u stolarskim radionicama. Dizajniran za izrađivanje različitih drvenih proizvoda, MF130 može izrađivati ravan profile, zakrivljene profile, ravnanje, fino glodanje, skošeno blanjanje i još mnogo toga!

Glavne značajke profilne glodalice MF130

  • 1 višenamjensko vreteno s podesivim kutom i položajem od okomitog prema vodoravnom
  • stabilan okvir od lijevanog željeza i lagani aluminijski stol
  • prikladan za proizvođače prozora, vrata, građevinske stolarije i još mnogo toga

Vreteno MF130 može se, prema potrebi, podići ili spustiti. Zahvaljujući mogućnosti naginjanja vretena na 270 stupnjeva, obradak se može obrađivati odozdo, sa strane i odozgo - gotovo pod bilo kojim kutom. Stranu po stranu, obradak se može oblikovati sa sve četiri strane, kao i na krajevi obradka, a zatim se mogu izglodati utori na svim pobršinamai – sve to s jednim vretenom MF130 koji se konfigurira za svaku operaciju.

MF130 ima dodatne mogućnosti za proširenje namjena, kao što je višesmjerni stol koji olakšava rukavanje materijalom, ili dodatni uređaj za izradu zakrivljenih letvica različitog radijusa.

MF130 je proizveden u Švedskoj od 1980-ih. Sada se MF-30 još uvijek proizvodi u Švedskoj od strane Wood-Mizer-a, čime Wood-Mizer proširuje svoju lepezu strojeva, kao svjetski proizvođač opreme koja može pretvoriti trupce u građu te zatim gotove proizvode od drveta.

MF130 je izvrsno rješenje za proizvodnju vrata i prozora, jer ovaj stroj može izrađivati ravne profile, oblikovanja u krivinama, glodanje i blanjanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!