Wood-Mizer lansirao MP260 četverostranu blanjalicu/profilirku

Wood-Mizer MP260 four sided moulder planer
08.10.2018

 

Nova MP260 blanjalica/profilirka omogućuje punu prilagodljivost u proizvodnji gotovih drvenih proizvoda, za poduzetnike primarne obrade drveta.

Wood-Mizer je stavio u prodaju MP260 četverostranu blanjalicu / profilirku - stroj za svestranu obradu, - kompaktan stroj dizajniran za profesionalne drvodjelce, stolare ili tesare u građevinarstvu. Pristupačna i lagana za uporabu, MP260 ravna piljenice ili blanja sve četiri strane obradka u jednom prolazu, u razne profesionalno gotove proizvode, uključujući podove, blanjanu građu, rogove, razne presjeke piljenica za oblaganje, okvire za vrata i prozore te dijelove namještaja.

MP260 ima vrhunske osobine:

  • 4-strano blanjanje/profiliranje u jednom prolazu.
  • Veliki četverostrani presjek blanjanja – do 260 mm širok x 100 mm visok obradak.
  • Čak i veći preske obradka za jednostrano ili dvostrano blanjanje/ravnanje.

"MP260 blanjalica/profilirka je izvrsni prateči stroj u svakoj pilani - navodi predsjednik Wood-Mizera Robert Baginski – sa tim svestranim i izdržljivim strojem u kombinaciji sa Wood-Mizer pilanom. naši pilanari mogi ostvariti u potpunosti svoju kreativnost te proizvesti građu prema bilo kakovoj želji svojih kupaca – svo od trupca pa do završne forme.

MP260 se isporučuje na paleti i zahtijeva minimalnu montažu. Wood-Mizer opskrbljuje noževe za blanjanje i profiliranj, te sveobuhvatne sustave odsisavanja piljevine za MP260.

Lansiranje MP260 Planer/Molder jača Wood-Mizerovu poziciju kao svjetskog proizvođača pilana s uskim listom tračne pile, te sada nudi cijeli niz opreme, koja može preraditi trupce u piljenu građu i konačno, u gotove drvne proizvode - uz podršku Wood-Mizerovih znanja, rezervnih dijelova i servisa.

 

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!