Wood-Mizer predstavlja MP220 Profilirka / blanjalica / paralica

Wood-Mizer MP220 Moulder/Planer/Ripsaw
14.07.2021

 


Stroj za obradu drveta Wood-Mizer MP220 učinkovito kombinira tri postupka - profiliranje, blanjanje i raspiljivanje - u jednoj jedinici, štedeći vrijeme i smanjujući troškove pilanarima i stolarima.

MP220 prifilirka / blanjalica / paralica konstruirana je za proizvodnju četvrtaka, podnih obloga, ploča, raznih profila s manje vremena i troškova.

 

Zahvaljujući vodoravnoj reznom vratilu i jednoj kružnoj pili, raspiljivanje i blanjanje na MP220 mogu se obaviti u jednom prolazu. Noževi za glodanje pružaju maksimalnu dubinu oblikovanja od 20 mm s maksimalnim dimenzijama blanjanja 240 mm u visinu i 410 mm u širinu (s uklonjenom kružnom piliom).

 

 

Gornji poklopac radi sigurnosti pokriva kružnu pilu, i operater ga može lako prilagoditi. S maksimalnom visinom piljenja od 75 mm, materijal za obradu prolazi kroz stroj gladko i sigurno.

 

 

Iznad upravljačkog stola nalazi se upravljačka jedinica koja omogućuje jednostavan rad stroja MP220. Ergonomska ručna poluga omogućuje podešavanje debljine blanjanja / oblikovanja podešavanjem visine stola od lijevanog željeza. Graničnik pomaže u postavljanju obradaka za raspiljivanje.

 

 

Dva električna motora od 3,2 kW / 4,4 KS, pružaju brzinu vrtnje od 6000 okretaja u minuti, dajući glatku površinu na završnoj obradi proizvoda uz istodobno malo trošenje energije i smanjenje buke.

Stroj MP220 ima fiksnu brzinu protoka obradka od 5 m / min (ECO verzija) ili promjenjivu brzinu protoka od 2-12 m / min (PRO verzija).

Dva otvora za isisavanje piljevine/blanjevine na gornjem dijelu poklopca i jedan ispod stola iz lijevanog željeza, pomažu u održavanju radnog područja čistim.

 

 

Lagan (195 kg) i kompaktan, stroj MP220, može biti opremljen transportnim kotačićima za brzo pomicanje stroja i njegovu udobno postavljanje na radno mjesto.

Wood-Mizer ima širok izbor profilnih noževa I glodala, kružnih za pila kao druge vrijedne dodatne alate za strojeve za obradu drveta koje proizvodi tvrtka.

 

 

Jednostavnim korištenjem, pristupačnom cijenom i dvogodišnjim jamstvom, višenamjenski stroj za obradu drveta MP220 optimalno odgovara potrebama stolara i tesara koji žele proširiti asortiman svojih proizvoda i povećati vrijednost završenog proizvoda. Svestranost čini stroj MP220 nezaobilaznim u svakoj obradi drveta i stolariji.

Kontaktirajte svog lokalnog predstavnika tvrtke Wood-Mizer da biste saznali više detalja i dobili ponudu.

 

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!