Visoki kapacitet MP360 blanjalice-profilirke od Wood-Mizera

Wood-Mizer MP360 Planer/Moulder
24.10.2018

 

Wood-Mizer je izradio MP360 četverostranu blanjalicu / alat za obradu površina - visoko-proizvodni stroj s velikim kapacitetom projektirani za radionice. S većim kapacitetom i većom proizvodnosti u radnom satu o odnosu na popularnu Wood-Mizer MP260 blanjalicu/profilirku, MP360 ravna piljenice I profilira građu i grede na sve četiri strane u jednom prolazu u različite gotove proizvode.

MP360 glavne osobine:

  • 4-strano blanjanje i profiliranje u jednom prolazu.
  • Velika četverostrana mogućnost blanjanja - 350 mm širok x 160 mm visok.
  • Čak i veći učinak pri jednosmjernom i dvostranom blanjnanju I prifiliranju

"MP360 blanjalica / prifilirka je stvarno ostvarila san svakog drvodjelca", rekao je Robert Baginski, predsjednik tvrtke Wood-Mizer Industries. "Kombiniranjem pilana Wood-Mizera s MP360, naši kupci dobivaju punu kontrolu nad cijelim procesom obrade drveta od sirovih trupaca do gotovih proizvoda."

Osim toga, Wood-Mizer nudi naprednu MP365 blanjalicu profilirku sa petim vretnom za blanjanje koje se može naginjati do 270 stupnjeva, tako da operator može dodati još jedan profil s bilo koje strane ili pričvrstiti alate za brušenje ili četkanje kako bi dali konačni izgled četverostrane profilirane građe.

Zahtijevajući minimalnu montažu, MP360 i MP365 isporučuje se korisnicima na paleti.

Wood-Mizer nudi noževe za ravno blanjaje I kao i profilne noževe, te sveobuhvatne sustave za otsis blanjevine.

Wood-Mizerova reputacija kao svjetskog proizvođač pilana s uskom tračnom pilom širi se, jer tvrtka sada nudi veći raspon opreme koja glatko ispiljuje trupce u piljenu građu te dalje, kroz neku doardu u gotove drvne proizvode.

 

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!