Usmjeravanje na produktivnost: Pilanska linija Wood-Mizer “LT70 HEAVY-DUTY”

Focus on Productivity - LT70 HD and EG300 in a Sawmilling Line
02.06.2021

 

Jeste li ikada vidjeli pilanu “LT70” u radu? Sigurno jeste! Jedna je od najpoznatijih profesionalnih pilana tvrtke Wood-Mizer, koja ima veliku i izdržljivu glavu sposobnu za precizno i produktivno piljenje. No, jeste li ga ikad vidjeli u HEAVY-DUTY konfiguraciji, kako radi u središtu proizvodne linije zajedno s drugim strojevima? Ako niste, dolazi prava prilika.

U predstojećoj prezentaciji “UŽIVO-Usmjeravanje na produktivnost“, Wood-Mizer će predstaviti jedan od svojih najjačih strojeva za piljenje, “LT70 HEAVY-DUTY”, u suradnji s višelisnom paralicom i okrajčivačem “EG300”, utovarnim rampama i stolom za sortiranje. Ovu naprednu i učinkovitu proizvodnu liniju možete vidjeti u radu a u stvarnom vremenu.

 

 

Slobodno se pridružite internet emisiji, zakazanoj za 10. lipnja 2021., a na

  • poljskom jeziku u 10:00 (GMT + 2)
  • engleskom jeziku u 13:00 (GMT + 2).


Na ovoj stranici https://www.woodmizer.hr/live možete vidjeti raspored prijenosa, učlaniti se i postaviti podsjetnik za info o tom prijenosu.

Voditelj emisije je Adam Kubiak, voditelj industrijske prodaje, jedan od vodećih inženjera tvrtke Wood-Mizer, koji se raduje što će podijeliti svoje znanje i iskustvo na temu rješenja za sastav industrijske pilane.

Linija pilane koja će biti predstavljena tijekom “UŽIVO” sastoji se od:

  • LT70 HEAVY DUTY
  • EG300 Višelisna paralica i okrajčivač
  • Stol za sortiranje piljenica
  • Lančani transporter duljine 2,7 m s pogonom
  • Rampa za utovar trupaca
  • LT70 Daljinska upravljačka konzola


U središtu linije je pilana “LT70 HEAVY-DUTY”, kombinacija dviju dobro dokazanih pilana Wood-Mizera - široka glava pile “LT70” i napredno industrijsko postolje pilane WM4000. Spajanjem posebnosti dvaju strojeva, Wood-Mizer je stvorio impresivnu, učinkovitu i brzu pilanu, zadržavajući istovremeno jeftino održavanje i jednostavnost rada.

 

 

Pilana “LT70 HEAVY-DUTY” rješenje je za velike pilanske tvrtke. Odlikuje ga masivna glava sposobna za precizno piljine trupaca promjera do 95 cm, potpomognutih automatskim izborom debljine piljenica, električno te podesivom vodilicom lista tračne pile, automatiziranim sustavom podmazivanja vodom lista tračne pile, predrezačem za uklanjanje kore i laserskom crtom. Rukovatelj upravlja strojem iz udaljenosti, smješten na najudobnijem mjestu u blizini pilane.

 


Wood-Mizerov inženjerski tim dizajnirao je ovu proizvodnu liniju, kako bi udovoljila individualnim zahtjevima kupaca. Ovaj se tim specijalizirao za razvoj različitih sustava piljenja za kupce koji traže svoje načine za smanjenje troškova instalacije, rada i održavanja, a istovremeno da proizvodu više drvne građe sa manje otpada, te smanje potrebe za radnom snagom.

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!