Obrada drveta

Kako postaviti ravne noževe u vreteno blanje

Naučite kako ugraditi ili zamijeniti ravni nož u Wood-Mizerovom vretenu za blanjanje. Svako vreteno blanje ima četiri utora; dva uvijek imaju ravne noževe, a druga dva mogu imati ravne ili profilne noževe, ovisno o zadacima stolara.

Kako namjestiti Wood-Mizerove blanjalice/profilirke

Video s uputama objašnjava neke od najčešćih operacija održavanja za Wood-Mizerove “MP260” i “MP360” četverostrane blanjalice/profilirke, kao i za “MP200” blanjalice/debljače.

Kako promijeniti noževe na blanjalici/profilirki

Wood-Mizerove blanjalice/profilirka, dizajnirane su za izradu gotovih proizvoda od drva po pristupačnim cijenama i učinkovitosti. Wood-Mizer nudi puno ravnih glodala za blanjanje i profiliranih godala za razne profile koji se mogu jednostavno ugraditi na reznu vreteno za brzo mijenjanje različitih profila proizvedenog materijala. Ovi videozapisi objašnjavaju kako brzo i bez napora treba zamijeniti glodala za rezanje na Wood-Mizerovim blanjalicama/profilirkama.

Strojevi za primarnu obradu drveta Wood-Mizer - najčešća pitanja

Stručnjaci Wood-Mizera - voditelj proizvodnje Radoslaw Adamkiewicz i inženjer tehničke podrške Adrian Bugala - odgovaraju na pitanja u vezi s profilirkama / blanjalicama Wood-Mizera.

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!