Wood-Mizer predstavlja “SlabMizer” -nadstolnu glodalicu za površinsku obradu širokih piljenica

Slab Flattener Wood Mizer MB200 SlabMizer flattening a large slab for a table top
30.12.2020

 

Uz rastuću potražnju za visokokvalitetnim gotovim piljenivama u industriji obrade drveta, Wood-Mizer uvodi “SlabMizer MB200” - nadstolnu glodalicu za ravnanje površine piljenica, koja je idealna za vlasnike pilana, tesare i stolarske radionice.

Smišljena u SAD-u, “SlabMizer”- nadstolna glodalica, učinkovito obrađuje i izravnava površine piljenica i sljepljenih ploča, od udubljenja, okrzotina I sl., kao i ostale široke materijale uz minimalan rad.

U usporedbi s tradicionalnim glodalicama ili blanjalicama, “SlabMizer” izravnava poovršine širokih i debelih materijala do 1420 mm širine i 203 mm debljine za manje vremena, koristeći pogonske komande za usmjeravanje glave glodalice s promjenjivom brzinom pomicanja. Za veći kapacitet mogu se dodati modularni nastavci stola od 1520 mm, kako bi se produžila duljina obrade materijala.

 Slab Flattener Wood-Mizer MB200 SlabMizer with sawdust extraction system

Slab Flattener Wood-Mizer MB200 SlabMizer solid work table with clamps

 

Zavareni čelični okvir za teške uvjete rada s četiri podesive stege. osigurava sigurnost materijala. Lako podesite dubinu glodanja ručnim vitlom. koja se nalazi na vrhu glave glodala. Mjerna skala ispod ručice ima korake od 0,4 mm za precizno pozicioniranje. Možete skinuti s 0,4 mm do 3,2 mm u jednom prolazu.

 

Slab Flattener Wood-Mizer MB200 SlabMizer the cutterhead underneath

 

Glava glodala se uključuje i njome upravlja upravljačkom konzolom. Pomoću dugog kabela možete se postaviti s bilo koje strane stroja. Konzola je pričvršćena na čelični stalak. Pogon upravljača uključuje uključivanje / isključivanje, promjenjivu brzinu posmaka i kontrolu smjera upravljačkom palicom za os X i Y, za završnu obradu materijala niz ili popreko godova.

 

Slab Flattener Wood-Mizer MB200 SlabMizer control unit with joystick

 

Možete odabrati ručno upravljanje reznom glavom. Pomoću dvije potisne poluga na desnoj strani glave promijenite položaj glave za rezanje. Jednom, kad se obje strane piljenice poravnate, postiže se fina obrada površine uporabom 177 mm promjera kružnog glodala na brusnoj glavi za željeni završetak. Piljevina/blanjevina uklanja se lako pomoću usisavanja kroz otvor promjera 100 mm na vrhu glave glodala, koji se može povezati sa sustavom za usisavanje prašine. Pričvrstite crijevo za usisavanje piljevine na žičani nosač iznad glave glodala, da ne smeta vidokrugu rukovatelja.

 

Slab Flattener Wood-Mizer MB200 SlabMizer grinding attachments

 

Uz dodatak “SlabMizer”- nadstolne glodalice,Wood-Mizer nudi čitav niz opreme za obradu drveta od šume do konačnog oblika, koja trupac može pretvoriti u gotov, osušen drvni proizvod.


Značajke “MB200 SlabMizer” - nadstolne glodalice

  • Najveća širina 1420 mm i najveća debljina 203 mm obradka
  • Duljina materijala 3962 mm ili duža ali sa modularnim nastavcima stola od 1520 mm
  • Upravljački mehanizmi za usmjeravanje glave glodlaice s promjenjivom brzinom posmaka
  • Glava glodlaice s pet četverostranih karbidnih noževa pogonjenih motorom od 0,18 kW s brzinom okretanja od 3950 o / min
  • Dodatak glave glodalice sa orbitalnim okretanjem, za finu završnu završnu obradu
  • Izgrađeno u Poljskoj

 

Slab Flattener Wood-Mizer MB200 SlabMizer high quality finished surface of slabs

Za više informacija kontaktirajte svog lokalnog predstavnika Wood-Mizer-a.

***

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!