Wood-Mizer predstavlja “MS300” kružnu stolnu pilu za visoko preciznu obradu drveta

Wood-Mizer Introduces MS300 Table Saw for High-Precision Woodworking
07.09.2022

 

Stolna kružna pila “MS300” praktičan je alat za obradu drva, kako u maloj amaterskoj radionici tako iu profesionalnoj drvnom poduzeću. To je kompaktan i pouzdan stroj, proizveden od kvalitetnih materijala i opremljen kliznim stolom za povećanje preciznosti piljenje. Sa kružnpm stolnom pilom “MS300” možete izrađivati razne proizvode od drva, kao što su proizvodi za unutarnju obradu, komponente namještaja, podne ploče, ljepljene ploče, letvice i još mnogo toga.

MS300 ima radni stol od lijevanog željeza i široki klizni stol za pomak materijala pri piljenjeu s visokom preciznošću i dosljednošću. Čvrsta baza od lijevanog željeza osigurava stabilnost i prigušivanje vibracija. Klizni stol radi na čeličnim kugličnim ležajevima za glatko i jednostavno pomicanje materijala.

 

 

“MS300” može ispiliti drvne elemente pod kutom od 90 stupnjeva i maksimalnom visinom od 100 mm. Pod kutom od 45 stupnjeva, maksimalna debljina materijala smanjuje se na 65 mm.

Za proširenje radne površine za pomak materijala, klizni stol možete povećati sa bočnom policon 500 mm x 360 mm, a radni stol učiniti dužim za 520 mm. Dodatno, “MS300” može biti opremljen sa još jednim nastavkom radnog stola od 900 mm x 440 mm, što pomaže u piljnju većih materijala.

Stolna kružna pila ima dvije vodilice za udobno rukovanje materijalom tijekom piljenja. Paralelna ogrda s gumbom za mikropodešavanje služi za precizna mjerenja do 0,1 mm, a okomita klizna ograda služi za podešavanje kuta piljenja s obje strane stola. “SUVA” štitnik kružne pile koji se može pomicati za podešavanje gore/dolje i bočno, jamči sigurnost operatera tijekom piljenja.

 

 

Stolna kružna pila ima standardni elektromotor od 3 kW i kružnu pilu promjera 315 mm. Preporučujemo korištenje Wood-Mizer kružnih pila koje možete odabrati iz Wood-Mizer kataloga ALATA, prema specifikaciji obrađenog materijala. Uz brzinu rotacije kružne pile od 4500 o/min, završna obrada površine konačnog proizvoda je glatka i estetska.

MS300 ima dva otvora za otsis piljevine – prvi promjera 100 mm i drugi, ispod “SUVA” štitnika kružna pile, promjera 50 mm. Sabirni otvori za otsisavanje piljevine omogućuju održavanje čistoće radnog mjesta. Kako bi otsisavanje piljevine bilo što učinkovitije, preporučujemo korištenje Wood-Mizerovog sustava za otsisavanje.

Jedan od najkorisnijih dodataka za “MS300” stolnu kružnu pilu je stezaljka za blokiranje i brzo otpuštanje materijala prema kliznom stolu, kako bi se spriječilo slučajno pomicanje materijala.

 

 

Glavne osobine:

  1. Kut piljenja može se podesiti između 0-45 stupnjeva
  2. Paralelna ograda-vodilica podesiva s preciznošću od 0,1 mm
  3. Okomita vodilica s podešavanjem kuta može se postaviti na obje strane stola
  4. Štitnik «SUVA» za list kružne pile
  5. Stabilan klizni stol dužine 1400 mm
  6. Radni stol od lijevanog željeza za povećanu preciznost rada i prigušivanje vibracija
  7. Bočna polica za dodatnu radnu površinu na kliznom stolu
  8. Nastavak radnog stola dužine 520 mm

 

 

Za više informacija obratite se lokalnom predstavniku Wood-Mizera.

 

***

 

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!